Viedoklis: Kādu ceļojumu tūrisma speciālisti iesaka uzdāvināt Valentīndienā? (Papildināts - 9 viedokļi)

Kā teiktu Džordž Eliots: "Man patīk būt ne tikai mīlētam, bet arī dzirdēt apliecinājuma vārdus, ka esmu mīlēts." 14.februāris ir diena, kad visa pasaule svin Valentīndienu, pašus romantiskākos, mīlestības pārpildītākos svētkus, kuros mēs svinam ne tikai spēju mīlēt, bet arī spēju to sniegt citam. Tādēļ vēlējāmies noskaidrot tūrisma speciālistu viedokļus par to, kādos ceļojumos viņi ieteiktu doties kopā ar mīļoto cilvēku un, kura viņuprāt ir visromantiskākā vieta uz pasaules!

Andis Zeidmanis, Vadītājs Flymeaway.lv

Es noteikti ieteiktu cilvēkiem kādu siltu ceļojumu, jo Valentīndienā, Latvijā nav tas labākais laiks, kuru varētu izbaudīt kopā ar savu mīļoto. Līdz ar to, silts galamērķis varētu būt tas, kas sildītu gan sirdi, gan miesu. Mūsu tūroperatoram februārī nav konkrētu ceļojumu piedāvājumu šiem svētkiem, bet mums ir iespēja pavadīt Lieldienu brīvdienas kādā siltā galamērķī, tādēļ tas būtu labs laiks, lai sagatavotos. Tiem, kas meklē vēl savu Valentīnu, mēs piedāvājam iegādāties biļetes jau tagad, un vārdus precizēt pēc tam. Tādu iespēju piedāvājam arī tad, ja jūs ceļojumu vēlaties uzdāvināt pēc Valentīndienas vai potenciāli mainiet savus plānus. Romantiskākā vieta, kur es pats vēlētos aizbraukt ir Santorini sala, Grieķijā. Tur no pašas vulkānu krātera malas ir vērojami pasaulē skaistākie saulrieti, uz Jonijas jūras fona. Tas būtu patiesi lielisks Valentīndienas ceļojums, kuru izbaudīt ieteiktu arī citiem.

Dmitrijs Sļiva, Konsultans Alsvets

Šajos romantiskajos svētkos, es cilvēkiem ieteiktu doties uz Šveici, jo tā ir romantiska vieta, kur pavadīt laiku divatā, vērojot skaistos kalnus un apkārtni, tā ir ziemas kūrortu pasakainā valstība, kur vērojama unikālas dabas ainavas. Ja runa ir par to, kur Valentīndienu vēlētos pavadīts pats, tad labprāt dotos uz Parīzi. Diemžēl līdz šim brīdim neesmu tur viesojies, bet, manuprāt, tā skaitās visromantiskākā pilsēta pasaulē. Skaista pilsēta, skaistas mazas ieliņas, beķerejas, apkārtne. Mūsu tūroperators, diemžēl uz šo mīlētāju dienas laiku svētku laiku, pagaidām nepiedāvā romantiskus lidojumus, kurus varētu izbaudīt kopā ar mīļoto cilvēku, taču noteikti pie mums atradīsiet citus aktuālus un interesantus piedāvajumus, kuri jūs iepriecinātu.

Inese Krūmiņa, Vadītāja Travel Art

Sakarā ar Valentīndienu, mūsu tūroperātors var ieteikt ļoti daudz ko, sākot no kāda skaista restorāna tepat Rīgā, līdz pat braucienam uz Liepāju, Kauņu vai Varšavu. Nav obligāti jāpārcenšas, lai iepriecinātu savu mīļoto cilvēku, dažkārt pietiek tikai ar mazumiņu un pārsteigumu. Bet, ja ir vēlme pēc kāda lielāka pārsteiguma, tad varam piedāvāt kādu kruīzu uz Antarktīdu. Ja jūs man prasītu, kur es, kā ceļojumu sfērā strādājoša sieviete vēlēto braukt, tas nozīmētu, ka es ieteiktu citiem uz turieni doties. Neskatoties uz to, es būtu priecīga, ja mans mīļotais cilvēks, man uzdāvinātu pārgājienu pa Ziemeļigaunijas takām, vai izbraucienu ar laivām pa Ziemeļigaunijas pārplūdušajiem purviem. Cilvēki ir ļoti dažādi, tādēļ jāpiebilst, pirms piedāvāt ceļojumu, tūrisma konsultants iepazīstas ar klientu un viņa mīļoto cilvēku, un tikai tad iesaka, kādu konkrētu galamērķi, jo šajā gadījumā būtu neadekvāti, ieteikt kādu ceļojumu, ja nav zināms kam šī dāvana ir domāta.

Līva Freidenfelde, Mārketinga menedžere Baltic Travel Group

Mēs ieteiktu cilvēkiem doties uz kādu patiesi siltu un saulainu vietu, piemēram, uz Maldivu salām vai Meksiku, jo salīdzinot ar mūsu valstī valdošo klimatu, tā būtu iespēja noķert siltumu esošajā Latvijas ziemā. Ja runa ir par pašu romantiskāko vietu uz pasaules, kurp es vēlētos doties, tad tā būtu Parīze. Esmu ļoti liela Parīzes, Francijas cienītāja. Nezinu, kā paskaidrot to, kādēļ man viņa šķiet tik īpaša, bet esmu tur bijusi un viņa ļoti ir iekritusi man sirdī. Parīze ir viena no tām pilsētām, kura tiesām paliek atmiņā. Man iepatikās pilsētas dzīvesveids, tas gars, kas vakaros tur valda apkārt un, tas noskaņojums, kādā cilvēki staigā tur apkārt. Ļoti prātā ir palikusi arī tā kopējā atmosfēra, kas valda pastaigājoties pa pilsētu. Zinu arī to, ka Parīze ir ļoti populārs galamērķis daudziem, arī tiem, kuri izvēlas ceļot no Latvijas uz kādu citu Eiropas valsti.

Pauls Gusts, Direktors Carlson Wagonlit Travel

Es droši vien uzdāvinātu tādu ceļojumu, kas nesagādātu grūtības viņa īstenošanai. Tā varētu būt ilgtermiņa plānošana. Nedēļas nogale divām personām kādā pilsētā, kurp varētu aizlidot iepriekšējā vakarā pirms svētkiem. Tā tik pat labi var būt Hamburga, Vācijā, Londona, Lielbritānijā vai Barselona, Spānijā. Viss ir atkarīgs no tā, kas, kur un kad notiek. Tajā būtu iekļauts kādas skaistas vietas, koncerta, vai kāda notikuma, festivāla vai pasākuma, apmeklējums. Vieta, kur es pats labprāt dotos, būtu Dienvidāfrikas Republika un konkrētāk tā būtu okeāna piekraste ar skatu uz okeānu. Šī vieta mani piesaista dēļ dažādiem iemesliem, taču galvenokārt tas ir vīns un mežonīga daba, kādu nekur Latvijā jūs neatradīsiet. Kopumā Dienvidāfrikas Republikas piekraste ir mājīga un silta vieta, kura atrodas tuvu dabai.

Evita Grāvīte, Tūrisma speciāliste Pegasus International

Noteikti kruīzu, bet tas nebūtu latviešu izpratnē ierastais kruīzs no Rīgas uz Stokholmu, tas būtu Vidusjūras vai Karību jūras kruīzs. Kruīzs no Maiami uz Karību salām, jo Karību salas ir ļoti īpašas un, ar kruīza kuģi ir visizdevīgāk apmeklēt vairākas salas viena ceļojuma laikā. Cits variants būtu Mazās Antiļu salas, kur ir Grenāda, Sanmartēna, burvīgas salas, tas varētu būt skaists dāvana mīļotajai sievietei. Ņemot vērā to, ka kruīzi tiek laicīgi izpirkti, tad var ieplānot kādu no klasiskajiem Eiropas galamērķiem, kurus mēs uzskatam par mīlētāju galamērķiem. Uz „Balttour 2017” mēs gatavojam klientiem piedāvājumu, varbūt īpatnēju, bet tas vairāk attiektos uz katru mīlētāju dienu, kas būtu pašu klientu gadadiena, kāzu vai iepazīšanas gadadiena u.tml., pa šīm te pašām lielajām pilsētām, ar tādu netradicionālu skatu, kas varētu sagādāt īpašu pārsteigumu. Viens no maniem sapņiem, kas vēl nav īstenots, ir Bora Bora sala. Tā atrodas Klusā okeāna pašā viducī, maz cilvēku, daudz skaistas, neskartas dabas, pludmale, palmas, viens no pasaules ekskluzīvākajiem nostūriem.

Ksenija Kašleva, Tūrisma speciāliste Antario Travel

Vēlētos ieteikt Parīzi, bet tagad daudzi cilvēki no tā baidās, dēļ pagājušā gada notikumiem. Tādēļ tiem, kuri vēlās izbaudīt ko nebijušu, es ieteiktu kādu ilgāku ceļojumu. Protams, tagad ļoti populāras ir Maldivu un Seišelu salas. Ja runa ir par īsajiem ceļojumiem, tad varbūt pat ieteiktu Romu, Itālijā, jo uzskatu, ka tā, tāpat kā Parīze, ir ļoti romantiska pilsēta. Pašreiz mūsu tūroperators uz Romu piedāvā vairākus lidojumus nedēļa, tādēļ ir iespēja aizlidot turp gan uz vienu dienu, gan divām. Romantiskākā vieta uz kurieni es pati vēlētos aizlidot, ir Maldivu salas, jo uzskatu, ka tā ir ne tikai romantiska vieta, kur būtu patīkami pastaigāties kopā ar mīļoto cilvēku, bet arī šajāš salās ļoti romantiski būtu divatā izbaudīt zemūdens pasauli, nirstot vai snorkelingojot.

Liene Grīnberga, Valdes locekle Kel Travel

Noteikti ieteiktu Valentīndienā uzdāvināt divas dienas Druskininkai tiem cilvēkiem, kuri, piemēram, darbadienās strādā un sestdienā, 18.februārī varētu doties uz Druskininkai spa kompleksu, izbaudot atpūtu līdz nākamajai dienai. Protams, ieteiktu arī visus populāros ceļojumus uz, kuriem ir pieejamas lielas atlaides, piemēram, Turcija, Ēģipte. Visromantiskākais ceļojums, tomēr būtu uz Maldivu salām. Pāriem tā būtu skaista pastaiga baltajās pludmales smiltīs, romantiski bungalo namiņi, protams, tas būtu. Pati labprāt dotos uz Santorini, jo tur vienmēr notiek ļoti skaistas individuālās kāzu ceremonijas. Tāpat arī es ieteiktu Korfu, jo šī sala arī ir ļoti romantiska. Tur no salām ir izveidojusies tāda kā sirds forma. Viesnīcas ir ļoti pretimnākošas tieši jaunlaulātajiem pāriem. Viņu piedāvājumā ir ļoti īpašas programmas. Grieķijas salas ir vieta, kur veidot ļoti skaistas fotogrāfijas , izbaudīt dabu un skaistos skatus.

Leina Griņeva, Tūrisma speciāliste Travel RSP

Mēs, noteikti, varam ieteikt uzdāvināt aizrujošu ceļojumu Valentīndienā. Piedāvājam doties uz Sāremā salu, Igaunijā. Tas ir salīdzinoši netālu, taču uz salas ir ļoti daudz apskates objektu un pati daba arī ir eksotiskāka un interesantāka, nekā Latvijā. Noteikti, viss ir atkarīgs no tā, va jūs vēlaties uzdāvināt ceļojumu tieši uz Valentīndienu, vai arī šājā mīlētāju dienā uzdāvināt cēļojumu nākotnei. Ja vēlaties uzdāvināt savam mīļotajam kopīgu ceļojumu 2017. gadam un tālākai nākotnei, kapēc gan neaizbrukaukt uz Parīzi vai mežonīgo Gruziju? Piedāvajam aizceļot uz šo galamērķi kopā ar Travel RSP un jau pavisam drīz mēs palīdzēsim jums atrasties tempermentālajā un mežonīgajā valstī starp Kaukāza kalniem - Gruzijā. Vairāk informācijas par šo braucienu droši variet noskaidrot apmeklējot mūsu mājaslapu TravelRSP

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19111419sec.