Viedoklis: Kurp šogad brauksim pēc Lieldienu zaķa ?

Ikdienas skrējienā varētu likties, ka pavasaris un Lieldienu brīvdienas vēl aiz kalniem .. taču patiesībā līdz tām atlicis mazāk par mēnesi, un sen jau bija laiks ieplānot brīvajās dienās kādu tuvāku vai tālāku ceļojumu. Iespēju ir daudz un interesantas, un arī interese par Lieldienu ceļojumiem šogad ir liela.

Veronika Grīnvalde, ceļojumu aģentūras „ Antario” direktore

Lieldienu svētku atmosfēru vislabāk izbaudīt Eiropas valstīs – Vācijā, Čehijā, Spānijā, Itālijā. Ļoti labi piedāvājumi ir uz Maltu un Kipru, kur šai laikā jau ir pietiekoši silts, var pat peldēties, un arī doties interesantās ekskursijās, un aprīlī vēl nav sākusies dārgā vasaras sezona, tāpēc  viesnīcu cenas ir patiešām labas. Ceļojot pa Eiropu, var mierīgi iekļauties atvēlētajās brīvajās dienās. Arī Krievija varētu būt interesants galamērķis. Lai arī Krievijā vairāk svin pareizticīgo Lieldienas, kas ir vēlāk, ceļotājiem paredzētie pasākumi sākas jau mūsu Lieldienu laikā. Ja ir iespēja paņemt brīvu visu nedēļu, var doties tālākiem galamērķiem – Ēģipti, Kanāriju salām vai izzinošā ceļojumā uz Gruziju. Tie, kas vēlas vēl noķert pēdējo sniegu Alpos, arī tas vēl dažās vietās ir iespējams - slēpošana gan varbūt vairs nav pati kvalitatīvākā, toties, nobraucot zemāk, jau var izbaudīt īstu pavasari ar +18.. +20 grādu siltumu. Protams, ļoti interesants galamērķis ir Izraēla, ar savu unikālo vēsturisko mantojumu, bet jārēķinās, ka Lieldienu periodā tur būs ļoti daudz tūristu, visur būs rindas. Ja tālāki ceļojumi nav ieplānoti, ļoti jaukā piedzīvojumā var izvērsties arī kaimiņvalstu apmeklējumi – var doties uz Viļņu, Tallinu, Pērnavu. Igaunijā ir lieliski SPA viesnīcu piedāvājumi, un tur ģimene var ērti aizbraukt ar savu auto.

Marina Belogolovina, ceļojumu aģentūras „Bulta tūrs” direktore

Lieldienu brīvdienām vislabāk iesakām ceļojumus pa Eiropu, esam sagatavojuši saviem klientiem speciālus piedāvājumus. Ļoti interesants un cenas ziņā pieejams ir brauciens uz Čehiju, apmeklējot Prāgu un Karlovi vari kūrortu, vai arī brauciens uz Vīni, Bratislavu un kruīzu pa gleznaino Donavas ieleju. Ģimenēm ar bērniem varētu būt interesants brauciens uz Berlīni, kur ir gan zoodārzs, gan dažādi tematiskie izklaides parki. Piedāvājumā ir arī tālāki un neparastāki galamērķi – piemēram, Fēru salas, Maljorka, Portugāle, Spānija ar slavenā svētceļnieku ceļa Santjago de Kompostela apmeklējumu, tās varētu būt neaizmirstamas sajūtas  tieši Lieldienās. Ja brīva laika ir mazliet vairāk, pavasaris ir lielisks laiks, lai dotos uz Gruziju un Izraēlu, tur ir tik daudz ko atklāt un iepazīt. Var doties arī uz tradicionālajiem silto zemju kūrortiem – Ēģipti, Kanāriju salām. Autobusu ekskursiju ceļojumu cenas ir ļoti pieejamas, bet kūrortos gan jārēķinās, ka svētku periods ir ļoti pieprasīts un arī cenas būs augstākas.

Linda Lūkina-Kald, „Jēkaba aģentūra„ attīstības projektu vadītāja

Runājot par Lieldienu ceļojumiem – pirmkārt, iesaku tos plānot laicīgi, vismaz 2-3 mēnešus iepriekš. Tagad, kad atlicis mazāk par mēnesi, gandrīz visas ceļotāju grupas ir jau aizpildītas. Vispār pēdējā laikā cilvēkiem ir tendence savus ceļojumus plānot ļoti savlaicīgi – pusgadu un vairāk uz priekšu. Tad arī var iegūt piedāvājumus par labām cenām. Kā zināms, pirms Lieldienām cenas ceļas – gan viesnīcām, gan lidojumu biļetēm, gan citiem tūrisma pakalpojumiem. Var ieplānot arī garāku ceļojumu, izmantojot arī šīs svētku dienas. Mums šogad ir tādi neparasti varianti kā alpīnisma nometne Jordānijā un ceļojums pa Ķīnu. Lieldienās piedāvājam arī īsos ceļojumus, tā saukto garo nedēļas nogali uz Azoru salām un Lisabonu (šie ceļojumi ir pilnībā izpārdoti), kā arī uz Fēru salām un Santjago de Kompostelu Spānijā. Ceļotājiem, kuri nav paspējuši pieteikties organizētam ceļojumam vai dod priekšroku ceļot individuāli, varētu ieteikt doties uz kādu Eiropas pilsētu (šobrīd vēl ir atrodamas avio biļetes par aptuveni 100 eiro abos virzienos), vai arī ar mašīnu uz kaimiņvalstīs, un izbaudīt, piemēram, SPA atpūtu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17142701sec.