Velga Vīksna – tūrisma nozares profesionāle un azartiska «MyFitness» apmeklētāja

Aktīvs dzīvesveids ir viena no atslēgām uz sasniegumiem gan privātajos, gan profesionālajos izaicinājumos, jo prasa neatlaidību, regularitāti un pats galvenais – vairo veselību un laimes hormonus endorfīnus. Velga Vīksna, Tūrisma aģentūras "Skyline Travel" valdes priekšsēdētāja un MyFitness aktīva apmeklētāja, ir lielisks piemērs tam, ka fiziskajām aktivitātēm veltītā enerģija ar laiku tikai vairojas un veiksmīgi tiek likta lietā, lai piepildītu visus savus izvirzītos mērķus.

Travelnews.com: Kādēļ apmeklējat sporta klubus un kāpēc pievērsāties fiziski aktīvam dzīvesveidam?

Velga Vīksna: Ar sportu uz "Tu" esmu visu dzīvi! Uzskatu ka katram cilvēkam, it sevišķi, ja ir sēdošs darbs pie datora, 1 stunda dienā ir jāvelta sportam. Tam jābūt kā obligātam rituālam - tāpat kā ēst brokastis, izvest suni pastaigā utt.

Savas sporta gaitas tieši Rīgā uzsāku jau ļoti sen, pie lieliskām trenerēm - Elīnas Rozenfeldes un Inetas Mikuškinas sporta klubā "Reaktors". Viņas bija tās, kas mani iedvesmoja turpināt apmeklēt tieši kluba nodarbības! Ar Elīnu mums ir īpaši jaukas attiecības arī šobrīd un esmu viņai ļoti pateicīga par ierosinājumu parādīt "savus darba augļus" jeb sasniegtos rezultātus sportā plašākai sabiedrībai. Esmu demonstrējusi modes tērpus jau agrā jaunībā, bet tagad, treneres iedrošināta, atkal demonstrēju tērpus, parādot savu sportisko augumu!

Travelnews.com: Kādēļ izvelējāties tieši MyFitness?

Velga Vīksna: Es sekoju trenerei Elīnai - vina strādāja Cityfitness un kļuvu šī kluba biedre. Kad mainījās īpašnieki, pašsaprotami pārtapu par Myfitness kluba biedri. Šajā klubā man šķiet ļoti ērta pierakstu sistēma un patīk, ka MyFitness ir plašas iespējas variēt ar lokācijas pieskaņošanos izvēlētajām nodarbībām.

Travelnews.com: Kādi ir MyFitness plusi un mīnusi?

Velga Vīksna: Mīnuss... Es daudz ceļoju, bet iespēju "iznemt" nodarbības no mēneša maksas MyFitness nepiedāvā… Ir iespējas ņemt abonēšanas brīvdienas, bet manos gadījumos tas nav saistoši. Plusi - ērtā pierakstu sistēma, kvalificēti treneri un daudzi citi pozitīvie rādītāji!

Travelnews.com: Kam dodat priekšroku no MyFitness plašā aktivitāšu piedāvājumu loka?

Velga Vīksna: Tikai nodarbībām ar treneriem. Šobrīd mani favorīti ir koncepta nodarbības "My fit" un "My beat"! Šīs ir lieliskas nodarbības! Tikai žēl ka "My beat" vada tikai viena trenerīte - Laura Timoško (ļoti profesionāla  trenere) - Galerija Rīgā un tikai 1 reizi nedēļā! Gribētos šo aktīvi deju nodarbību apmeklēt biežāk!

Travelnews.com: Kurš ir jūsu iecienītākais MyFitness klubs?

Velga Vīksna: Šī sajūta bieži mainās - šobrīd Galerija Rīga un Barona Centrs.

Travelnews.com: Kā aktīvs dzīvesveids palīdz ikdienas darbam?

Velga Vīksna: Sports ir kā narkotika - ja neesmu bijusi uz nodarbību, nevaru pilnvērtīgi un enerģiski pastrādāt!

Travelnews.com: Vai arī darba kolektīvs ir vienoti aktīvs uz sportiskajām aktivitātēm?

Velga Vīksna: Jā, mūsu darba kolektīvā visi ciena sportu!

Travelnews.com: Vai ceļojot arī izmantojat iespējas apmeklēt sporta klubus?

Velga Vīksna: Diemžēl nē, bet būs nākotnē jāapmeklē! Parasti gan ceļojumu grafiks ir tik saspringts, ka sportam tur nesanāk laika!

Travelnews.com: Kāds ir Jūsu novēlējums Travelnews.lv lasītājiem?

Velga Vīksna: Jo vairāk pozitīvas enerģijas akumulēsies no sporta nodarbībām, jo biežāk mūsu klienti - ceļotāji - lidmašīnās iekāps smaidoši! Veiksmi mums visiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3868432sec.