«Mogotel» izpilddirektore Jeļena Stirna: Pienācis laiks nosvērtai pārvaldībai

No 2020. gada 20. līdz 21. janvārim Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā jau ceturto reizi noritēja viesnīcu nozarē stratēģiski nozīmīgā "HOTCO" konference. Tajā kā viena no galvenajām runas personām šogad piedalījās arī Baltijā lielākā viesnīcu operatora "SIA Mogotel" izpilddirektore Jeļena Stirna, uzsverot, ka viesnīcu nozarē "ir iestājies vislabvēlīgākais laiks nosvērtai un stratēģiski pārdomātai pārvaldībai".

"Mēs kā Baltijas reģionā vadošais viesnīcu operators šobrīd pārvaldām jau 15 viesnīcas. Mūsu uzņēmuma galvenais uzdevums ir viesnīcas ne tikai attīstīt, bet arī uzņemties to iekšējo procesu pārvaldību," uzsvēra SIA Mogotel izpilddirektore Jeļena Stirna. "Pašlaik pārrunu posmā ir seši līdz septiņi projekti, kas tuvākajā laikā varētu tapt Centrālajā un Austrumeiropā sadarbībā gan ar jau zināmiem investoriem, gan ar pavisam jauniem investīciju partneriem. Ar pārliecību varam teikt, ka nozare attīstās stabili un uzņēmējdarbības vide šeit ir ļoti "veselīga."

Ceļotājiem visā pasaulē SIA "Mogotel" ir atpazīstams ar Wellton, Rixwell un Rija Hotels zīmoliem, kuri ar triju, četru un piecu zvaigžņu viesnīcām šobrīd ir pārstāvēti Rīgā, Bauskā un Tallinā. Šogad uzņēmuma zīmolu portfelim pievienojās "Winwinstay" īstermiņa īres apartamentus Rīgas centrā un Vecpilsētā, ļaujot dzīvokļu īpašniekiem sasniegt Rīgas viesu auditoriju un ilgtermiņa īres vietā piedāvāt tiem īstermiņa izmitināšanu.

Esošie viesnīcu tīkli regulāri tiek paplašināti, un jau 2020. gada februārī tiem pievienosies jauna viesnīca Rīgā. Ņemot vērā, ka viens no SIA Mogotel darbības virzieniem ir arī procesu pārvaldība, uzņēmums gatavojas savā pārraudzībā pārņemt pārdošanas un mārketinga funkcijas "Hotel Moreto" apartamentu viesnīcā Bulgārijā.

HOTCO ir startpautiska viesnīcu investīciju konference, kas ik gadu pulcē investorus, nekustamo īpašumu attīstītājus, viesnīcu pārvaldītājus un citus nozares spēlētājus no visas pasaules. Laikā, kad viesnīcu nozare ir nostabilizējusies Rietumeiropā un ASV, šī gada konferences programmas fokusā bija investīciju piesaiste un viesnīcu nozares attīstība specifiski Centrāleiropas, Austrumeiropas un Kaukāza reģionos.

Par SIA Mogotel

  • Mogotel ir vadošais viesnīcu operators Baltijas valstīs ar Latvijas izcelsmi un 16 gadu pieredzi viesmīlības jomā. Tīkla vidējās un augstākās klases viesnīcas Rixwell Hotels un Wellton Hotels, kā arī vidējās budžeta klases viesnīcas Rija Hotels kopā piedāvā vairāk nekā 1500 numurus un veido vairāk nekā 650 darba vietas dažādas kvalifikācijas darbiniekiem.

  • Šobrīd Mogotel pārvalda 15 Wellton Hotels, Rixwell Hotels un Rija Hotels zīmola viesnīcas. Wellton Hotels un Rixwell Hotels viesnīcas piedāvā saviem viesiem augstākā komforta līmeni, nevainojamas kvalitātes servisu, greznas atrašanās vietas ar labākajiem pilsētas skatiem, modernus SPA un atpūtas kompleksus, kā arī plašas un daudzveidīgas biznesa un konferenču telpas.

  • Mogotel stabilā izaugsme turpinās, sasniedzot izcilus viesnīcu noslogojuma rādītājus līdz pat 90%. Uzņēmuma nākotnes plāni ir saistīti ar paplašināšanos Centrāleiropas valstīs, tādās kā Lietuva, Austrija, Čehija, Ungārija, Polija un Bulgārija.

  • Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins, kurš viesnīcu attīstībai ir piesaistījis vietējo komercbanku finansējumu, kā arī ieguldījis uzņēmējdarbībā reinvestēto peļņu. SIA Mogotel 2018. gadā darbojās ar 21,3 miljonu eiro lielu apgrozījumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36652589sec.