Viedoklis: kā plānojat pavadīt Latvijas valsts 97. dzimšanas dienu?

Latvija ir maza, bet tradīcijām bagāta valsts. Te mājo cilvēki, kas novērtē savas valsts brīvību un neatkarību, jūru, zilos ezerus, ziedošās pļavas un zaļos mežus. Godinot Latviju, jautājām dažādu uzņēmumu pārstāvjiem, kā tie plāno pavadīt Latvijas 97. gadadienu.

Galvenais menedžeris Arnis Jaudzems, autonoma "Sixt"

Šogad svētkus aizvadīsim, priecējot citus. Latvijas dzimšanas dienas svinības ik gadu vēl skaistākas padara gaismas festivāls “Staro Rīga”, kas nu jau kļuvis par gaidītu tradīciju kā rīdziniekiem, tā pilsētas viesiem. Šis ir pirmais gads, kad festivāla ietvaros "Sixt" auto nomas birojs pārvērtīsies par gaismas un fantāzijas akvāriju, padarot vēl gaišāku pilsētas centrālo ielu. Pašā Rīgas centrā, Brīvības un Elizabetes ielas stūrī, milzu akvāriju četras festivāla dienas apdzīvos neparasti un neredzēti radījumi. Ūdens un gaismas spēles atspīdēs uz Brīvības ielas un būs pamanāmas arī no garām braucošajām automašīnām. LED ergonomisko lukturu gaismā akvārija pasaule mainīs savu izskatu un aicinās to pētīt vēl un vēl. Radītā gaismas pasaule būs līdz šim kas neredzēts.

Svētku nedēļā visiem dāvinām arī atlaidi līdz 15% auto nomai. Rezervācijas iespējams veikt šeit.


Departamenta vadītājs Egils Pinkovskis, autonoma "Avis"

Mūsu uzņēmuma birojs atrodas 11. Novembra krastmalā, kas ir svētku epicentrs, kur notiek viena no svarīgākajām svētku sastāvdaļām - svinīgā Nacionālo bruņoto spēku parāde un salūts. Svētku kņada veido arī noskaņu mūsu viesiem un klientiem, kas apzinās šo mums nozīmīgo svētku esamību. Pats noteikti vēlos parādi apmeklēt ar savu dēlu. Ja būs labi laikapstākļi, dosimies arī uz salūtu, jo šis svinīgais svētku mirklis ir kļuvis par tradīciju. Iespējams paaicināsim ciemos draugus, lai nodotos kopīgam svētku mielastam un baudītu atmosfēru. Vēlam ikkatram starp darbiem atrast mirkli, lai novērtētu to īpašo, kas mums ir!


Direktors Sergejs Trenins, ceļojumu aģentūra "Airtour"

Šis mums ir ļoti noslogots laiks, tādēļ arī tik nozīmīgo un patriotisko svētku dienu pavadīsim, aktīvi strādājot. Darba patiešām netrūkst, tādēļ ies secen arī Nacionālo bruņoto spēku parāde un salūts, kā arī dažādie kultūras pasākumi, kas pieejami daudz un dažādām gaumēm. Labprāt iepriecinātu savus viesus ar dāvanām un suvenīriem, bet diemžēl lielais nodokļu slogs, kas pievienots pat tik sīkām detaļām, kā uzņēmumu prezentējošām lietām, mūs pagaidām no tā attur. Ceram, ka ar laiku tas mainīsies un varēsim kļūt dažādāki savās iespējās! Lai skaists svētku laiks!


Mārketinga vadītāja Elīna Sedleniece, restorāns "Kolonāde. Mūsu stāsti"

Šie ir nozīmīgi svētki mūsu tautai, tādēļ atzīmējam to gan kolektīva, gan ģimenes lokā. Mūsu restorāns atrodas patiesi brīnišķīgā vietā, vien pāris metrus no mūsu tautas neatkarības simbola - Brīvības pieminekļa. Atmosfēra, kas rodas vidē starp šo skatu no vienas puses un operu - no  restorāna otras puses, rodas gluži organiski, tādēļ pacilātā noskaņojumā gaidām visus ieturēt savu svētku maltīti mūsu restorānā, kur šefpavārs Ainārs Volodka būs sagatavojis svētku maltītes šedevrus, kas pagatavoti no īsti latviskiem produktiem. Sildoties sveču liesmu atstarotajā gaismā, vienosimies svētku noskaņā! Pati parasti šos svētkus atzīmēju ģimenes lokā, kur vienojamies kopīgai ēdienreizei vai skatāmies kādu patiesi latvisku filmu, bet, diemžēl, šogad svētku laikā nebūšu Latvijā, taču sirds sajūtas noteikti mājos te, manā mīļajā valstī. Šis brīdis, kas atspoguļo pēdējo laiku Eiropas notikumus, mums vēl vairāk rosina būt kopā un saliedēties, atgādinot, cik maza, bet droša valsts esam. Vēlu ikkatram godināt savu un valsts pašlepnumu!


Pārdošanas speciāliste Līga Ploriņa, viesnīca "Hotel Roma"

Valsts svētku laikā esam jo īpaši lepni par vietu, kur atrodamies. Mūsu stiklotie logi atklāj skatu uz Brīvības pieminekli, kas ir simbols mūsu valsts neatkarībai. Ikdienā restorāns atvērts tikai mūsu viesnīcas viesiem, bet 18.novembrī viesnīca sniedz jauku dāvanu – ikvienam izbaudīt svētku sajūtu ar svētkiem simbolisku skatu un svinīgām pusdienām draugu vai ģimenes lokā. Atmosfēru radām ar karogiem, kas svētkos ir goda vietā, kā arī mazs, bet mīļš pārsteigums ir simboliskās lentītes, ko var piespraust pie sirds. Esam atsaucīgi un mūsu viesiem pastāstām, kas šie ir par svētkiem. Arī ģimenes lokā valsts dzimšanas dienu atzīmējam un, iespējams, apmeklēsim kādu no Rīgā notiekošajiem svētku koncertiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.33368707sec.