Tiks izveidota jahta ar stiklotu klāju (video)

Ņujorkā bāzēta dizaina firma "Gill Schmid Design" izstrādājusi vēl nebijušu ideju – 110 metrus gar jahtu, kurai būs stiklots dibens.

Jahtas projekts, kas nodēvēts par "The Halcyon Superyacht", interesentus piesaistīs tieši ar savu īpašo dizainu, kas izstrādāts, lai piedāvātu saviem klientiem vēl nebijušu iespēju vērot maksimāli lielu daļu no ūdens dzelmēs notiekošā, lai ikvienam rastos sajūta, ka, esot uz jahtas klaja, radīta maksimāla klātbūtne jūras pasaulei.

Stikla grīda tiks veidota no caurspīdīga un atstarojoša stikla materiāla, lai izvairītos no pārāk lielas atklātības jahtas pasažieru ērtībām. Attiecīgi stikli būs veidoti tā, lai ir caurredzami no vienas puses privātās telpās, savukārt caurspīdīgi vietās, kur tas nerada neērtības.

Uz jahtas atradīsies divi peldbaseini – katrs savā stāvā - ar stiklotu dibenu. Atpūtas iespēju paplašināšanai uz jahtas atradīsies arī sauna, džakuzi, kokteiļu atpūtas telpa ar lielisku panorāmas skatu, lounge zona, trenažieru zāle, helikopteru nosēšanās laukums un neliela observatorija uz klaja, no kurienes būs iespējams vērot bezgalīgos debesu plašumus.

Lai gan jahta vēl nav uzbūvēta, pēc izstrādātā dizaina tā ir pieejama iegādei un ikviens klients, kas par to interesēsies un būs gatavs ieguldīt savus līdzekļus, varēs parakstīt līgumu un jau pavisam drīz, pēc profesionālas komandas darba, savā īpašumā iegūt superjahtu.

Pasaulē laiku pa laikam tiek radītas nepārspējamas jahtu idejas, kas izmaksās vērtējamas miljoniem eiro vērtībā. Video piedāvājam iepazīties 20 pasaulē dārgākajām jahtām.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.07541895sec.