Ceļš uz Indiju – atklājiet tās potenciālu

Indija strauji attīstās un tai ir paveicies, ka šajā valstī ir dažādi gan dabas, gan cilvēka veidotie brīnumi.

Izvēlieties sev nepieciešamo tūrisma veidu, jo daudzi segmenti vēl nav sasnieguši savu pilno potenciālu tādos tūrisma veidos, kā piemēram atpūtas, medicīnas un sakrālajā.

Indija ir ieceļojusi kiber-laikmetā un viens pozitīvs pārsteigums, kas jūs sagaida ir jaunā E-vīzu sistēma, kas atvieglo ieceļošanu ārzemju tūristiem. Tas ir solis nākotnē, taču Indijai vēl ir tāls ceļš ejams līdz modernizācijai, it īpaši dēļ lielā piesārņojuma.

Medicīnas, jeb ārstnieciskais tūrisms, kļūst patiesi populārs Indijā dēļ zemajām izmaksām, kas ir saistītas ar veselības aprūpi, pirmklasīgajiem ārstiem un modernajām slimnīcām. Patlaban ārstnieciskais tūrisms ir piedzīvojis 10% pieaugumu visā Indijā un palīdz popularizēt valsti, kā lielisku galamērķi cilvēkiem, kuri meklē medicīnisko palīdzību.


Vēl viens uz attīstību tendēts segments ir sakrālais tūrisms. Indiju jau izsenis popularizē kā fantastisku sakrālā tūrisma galamērķi. Šī ir dzimšanas vieta Hinduisa, Budismam, Sikhismam un jainismam. Ārpus galvenajām, cilvēku piepildītajām pilsētām, Indijā cilvēks var tiešām atrast sevi.

Atceries

Kamēr ir lieliski aizceļot uz tādu valsti, kā Indija, ir jāatceras, ka sabiedriskais transports Indijā ir ļoti noslogots un nemoderns. Katru gadu dzelzceļa tīkli, kas ir vieni no vislielākajiem pasaulē, pārvadā ap 23 miljoniem ceļotāju – gan vienas, gan vairāku dienu ceļotāju.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28670287sec.