Kad ir piemērotākais laiks, lai dotos uz Āziju? [1]

Āzijas daba un kultūra ir tik dažāda un krāsaina, ka ceļojums jebkurā laikā sagādās neaizmirstamu piedzīvojumu, taču būtiskākā lieta, ko ņemt vērā, izvēloties ceļojuma laiku, ir musonu vēju sezona, kas izraisa ilgstošu lietu.

Tā kā Āzija ir tik liela, jāņem vērā, ka jebkurā gadalaikā noteikti būs kāda valsts, kur būs saule un siltums. Lūk, mūsu ieteikumi piemērotākajam laikam, lai apceļotu Āzijas valstis.

Aprīlis, maijs

Šie mēneši Vjetnamā ir karstākie un saulainākie. Aprīlī un maijā centrālajā piekrastē ir viss, ko var vēlēties perfektai atpūtai pie jūras – zilas debesis, silta saule un patīkamas jūras vēsmas. Lietus sezona sākas jūnijā, jūlijā.

Aprīlis ir īstais mēnesis, lai dotos uz Nepālu, it īpaši lai redzētu savvaļas dzīvniekus un ziedošu rododendru krūmus. Vidēji aprīlī ir 28˚C, mērens un sauss laiks. Lietus sezona sākas jau maijā, jūnijā.

Musonu vēji Taizemē aktivizējas starp jūliju un oktobri. Aprīlī un maijā Taizemes dienvidu piekrastē vidēji ir 34˚C, taču mēdz būt lietusgāzes, kas ātri beidzas. 

Jūnijs, jūlijs

Šajā laikā Kambodžā ir samērā karsts un mitrs klimats, tomēr šādi apstākļi ir piemēroti augiem, tādēļ koki, krūmi un ziedi ir īpaši skaisti.

Mjanmas (Birmas) dienviddaļā jūnijā sākas lietus sezona, taču valsts centrālajā daļā laikapstākļi ir ļoti patīkami, nav pārāk karsts.

Augusts, septembris

Bali salā Indonēzijā viena no aktīvākajām tūrisma sezonām ir augustā, taču septembrī jau kļūst mierīgāk. Krasta daļā, kur atrodas Sanur, Semiyak, Nusa Dua reģioni, augustā, septembrī ir brīnišķīgas, saulainas debesis, taču mēdz būt neliels, īslaicīgs lietus.

Kalimantāna jeb Borneo sala būs lielisks galamērķis tiem ceļotājiem, kam patīk savvaļas dzīvnieki un daba. Zemienes reģionos ir karsts un mitrs klimats visa gada garumā. Neliels lietus ir iespējams jebkurā gadalaikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Zaldats 11/25/2016 01:12 Citā gadu tūkstotī.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Estravel Latvia
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18031597sec.