Uz kādām valstīm doties ceļojumā mīlošam pārim?

Visi vēlas romantisku atvaļinājumu vai ceļojumu. Vietu, kur abi mīlnieki varētu iemīlēties viens otrā vēlreiz un izbaudīt viens otra tuvumu. Vieta, kur viņu mīlestība starotu uz visām pusēm, un viņi varētu dalīties jaunos iespaidos, iepazīstot kaut ko jaunu un aizraujošu.

Kur gan citur varētu iepazīt kaut ko jaunu un atpūsties kopā ar mīļoto ja ne vienā no 10 romantiskākajām vietām pasaulē. Protams, visiem zināms, ka romantiskākā vieta pasaulē ir Parīze, kur mīlnieki var apskatīt Eifeļ torni, tomēr tā nav vienīgā romantiskā vieta Pasaulē, kas ir kā radīta diviem mīlošiem cilvēkiem.

Tāda ir arī Toskāna, kur var sajusties kā Renesenses laikā, apskatīt senas pilis, izbaudīt silto laiku. Noteikti jāapskata arī Tadžmahals, kurš ir celts priekš imperatora sievas, lai parādītu cik stipri viņu mīl. Seišelu salas, kas apbur ar savām, balto smilšu, pludmalēm. Taiti, kur var apmesties būdiņās, kas izskatās tā it kā peldētu pa ūdens virsu, skaistie saulrieti, kas rada romantisku atmosfēru. Neiztikt arī bez Venēcijas otras populārākās mīlnieku pilsētas, kas liek iemīlēt vienam otru vēlreiz. Romantiskā gaisotne, kas valda gondolā peldot pa Venēcijas kanāliņiem.

Saint Thomas sala, kas ir pazīstama ar savām skaistajām pludmalēm, vieta kur mīlnieki var izbaudīt klusumu un divvientulību. Havai sala, kas ir biežākais ceļa mērķis jaunlaulātajiem, kur pavadīt savu medusmēnesi. Maldīvu salas ir kā mazs paradīzes stūrītis, kuru veido daudzas mazas saliņas un mājas uz ūdens, fantastiska zemūdens pasaule, kuru var apskatīt pārim dodoties nirt. Belize ir vieta tiem pāriem, kas nevēlas, lai viņus traucē, jo šajā salā ir iespēja noīrēt mājiņu kopā ar pludmali, kas nodrošinās divvientulību, skaistus saulrietus un iespēju baudīt tikai vienam otra sabiedrību.

30 labākās viesnīcas Parīzē: www.booking.com › FR › Ildefransa

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,


Liepupes muiža
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17749119sec.