Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim

Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīvdienu idejas, kas ir tikpat unikālas, kā jūsu attiecības, tad apsveriet šos galamērķus. 

Izlaidiet “viss iekļauts” un plānojies paši savu ceļojumu uz Bermudām
Meksika un Karību salas ir pilnas ar iespējām, lai dotos “viss iekļauts” brīvdienās. Lai gan tas ir ļoti ērti, ka par visu ir parūpēts, tomēr tas dos tādu pašu pieredzi un izklaides, kā visiem pārējiem pie pārpildītā baseina sēdošajiem tūristiem. 

Lai gūtu citu pieredzi, izmēģiniet Bermudu salu. Daudzi salas iedzīvotāji piedāvā savu lielo īpašumu viesu māju nomu dažādās mājās lapās, piemēram, vrbo.com. Šīs labi aprīkotās mājiņas ir perfektas, lai baudītu romantiku, noslēgtas brīvdienas prom no burzmas un pārpildītajiem kūrortiem. Turklāt daudzām no šīm mājiņām ir pieeja pludmalei, kabeļtelevīzijai un virtuvei vai grilam maltīšu pagatavošanai. Vai arī, ja vēlaties pilnīgu atpūtu, īsa brauciena attālumā atrodas vietējie bāri, restorāni un viesnīcas. 

Kļūstiet aktīvi: Nirstiet, smaiļojiet un dodieties pārgājienos Bali salā
Laiska atpūta pludmalē uz nedēļu vai divām ir visnotaļ garlaicīga un sniedz nelielu gandarījumu. Tādēļ sarīkojiet sev neaizmirstamu aktivitātēm pilnu ceļojumu uz Bali! 

Dodieties uz Indonēzijas salu Bali, šeit gūsiet neierobežotas iespējas izbaudīt aktīvo atpūtu visdažādākajos veidos. Bali ir nosēta ar balto un melno smilšu pludmalēm, to ieskauj koraļļu rifi – ideāla vieta niršanai un snorkelēšanai. Bali ir arī piemērota vieta, kur doties smaiļot, atrodamas vietas gan iesācējiem, gan profesionāļiem. Toties, ja esat noguruši no okeāna, dodieties pārgājienos vai kāpjat kalnos visā Bali – piemēram, 3km augstajā aktīvajā vulkānā Mount Agung.  

Apmieriniet savas garšas kārpiņas: Pavārmākslas tūre Amalfi piekrastē
Romantiku iespējams gūt dažādās formās un veidos. Lai saglabātu spēcīgu romantiku ar savu laulāto, visnotaļ svarīgi ir rast kopīgas intereses un aizraušanās. Otrais medus mēnesis ir lieliska iespēja ienirt jūsu kopīgā hobija dzīlēs vai arī attīstīt jaunas, līdz šim neizmantotas prasmes. Piemēram, pavārmākslas tūre Amalfi piekrastē, Itālijā ir sajūtu pieredze, ko tik drīz neaizmirsīsiet. 

Amalfi piekraste Itālijas dienvidos ir zināma ar tās mēreno Vidusjūras klimatu un piekrastes kalniem, kas iznirst no jūras dziļumiem, kā arī ar pasaules klases restorāniem un viesnīcām. Pavārmākslas tūres iespējas ir dažnedažādas: no nedēļu ilgas klases ar Michelin zvaigzni guvušu šefpavāru līdz vietējo ēdienu pavārmākslai ar vietējo iedzīvotāju-šefpavāru piedalīšanos. Garšas kārpiņas aiz sajūsmas gavilēs!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Novatours
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17274094sec.