Izbaudi saldo Manhetenas muzeju

Šajā nedēļā pilsēta ir kļuvusi nedaudz saldāka, pateicoties Ņujorkas pirmajam šokolādes muzejam. Slavenais šokolādes meistars Džeks Torres sadarbojoties ar Ediju Van Belu, ir atvēris vairākus šokolādes muzejus no Beļģijas līdz pat Meksikai, bet tagad viņi ir atvēruši savu pirmo Choco-Story muzeju Manhetenā, Soho kaimiņos. 

Veicot salīdzinājumus ar citiem šāda veida muzejiem, viņi nolēma atteikties no zelta biļetēm un garajām šokolādes upēm, tā vietā izvēloties koncentrēties uz mūsdienu saldumu vēsturi un to izveidi. Uzņēmēji nolēmuši demonstrēt kakao un šokolādes izcelsmi no maiju un acteku civilizācijai, līdz pat mūsdienām. 

Viena izstādes daļa atklās šokolādes mīļotājiem viņu iecienītās šokolādes izcelsmi, otrajā daļā būs iespējams aplūkot šokolādes pupiņu ceļojošo joslu, kas tiek uzskatīta par vissaldāko ceļojuma daļu. Apmeklētājiem tiks dota iespēja vērot šokolādes meistarus darbībā, kā arī nogaršot dažādus šokolādes paraugus.

 „Esmu ļoti aizrāvies ar šīm šokolādes lietām, tādēļ uzskatu, ka nav nekā labāka kā dalīties savās zināšanās ar citiem,” sacīja Torres, kurš pirmais atvēris šokolādes fabriku Bruklinas Dumbo apkārtnē 2000.gadā.

Visi šokolādes mīļotāji laipni aicināti no trešdienas līdz pat svētdienai, iegriezties saldumu pasaulē, kurā iespējams izmēģināt savu roku arī šokolādes meistarklasēs!

 


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Cēsu TIC
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43229914sec.