Iepazīsties ar ekstravagantākajiem viesnīcu piedāvājumiem, ko nauda var nopirkt

Tiem, kam apmierina jau tas vien, ka viesnīcas istabā pieejams gan baltais peldmētelis, gan bezmaksas tualetes piederumi, tālāk minētie viesnīcu piedāvājumi var šķist šokējoši. Taču minētās viesnīcas ir vienas no ekskluzīvākajām pasaulē, tāpēc to labais serviss nebeidzas ar brokastīm gultā vien. Šeit ir tikai dažas no lietām, ko ir iespējams baudīt, ja ceļojuma budžets ir pietiekoši liels.

Sulainis

Ja apmeties viesnīcas "SeaIsland" namiņā jeb luksus apartamentos, tad par somu pakošanu vairs nav nepieciešams uztraukties. Šī viesnīca luksus viesiem piedāvā sulaini, kas izpildīs jebkuru viesa vēlmi jebkurā laikā. Sākot ar somu pakošanu un beidzot ar vannas sagatavošanu, sulaiņi ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts stundā. Sulaiņu pakalpojumi ir pieejami ikvienam viesnīcas viesim un maksa par šo pakalpojumu jau ir iekļauta istabas cenā.

Pelde šampanietī

"Il Salviationo" viesnīcā Florencē, Itālijā viesi var izbaudīt ekskluzīvu procedūru – gremdēšanos vannā pildītā ar šampanieti. Kā arī šampanieti var baudīt jau ierastā veidā – dzerot. Papildus šampanieša vannai ir sagatavota arī atdzesēta šampanieša pudele, ko izmantot vel atrodoties vannā. Cenas šim piedāvājumam sākas no 8000 eiro.

24 karātu zelta iPad planšetdatori

Ņemot vērā to, ka "Burj Al Arab Jumeirah" viesnīca Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos ir viena no pasaules ekskluzīvākajām viesnīcām, tad tas, ka viesnīcas piedāvājumā ir iekļauts arī 24 karātu zelta iPad planšetdators, nav nekāds pārsteigums. Tie ir izsniegti katram viesiem, ierodoties viesnīcā, un sniedz pieeju informācijai par viesnīcu un visiem pakalpojumiem, ko tā piedāvā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.138551sec.