10 intriģējošākās vietas, kuras apmeklēt 2017. gadā - 1.daļa

Vienalga, vai jūs gatavojieties apskatīt tālākos galamērķus zemeslodē, vai pavadīt brīvdienas tuvāk mājām, šis gads jums piedāvās vairākus iemeslus, kāpēc ceļot! 2017. gadā vairāki pasaules intriģējošākie galamērķi svinēs svētkus, festivālus, sagādās ceļotājiem vieglāku piekļuvi galamērķiem un dos vairākus citus jaunus iemeslus, kāpēc ceļot. Tāpēc paķeriet čemodānus un dodieties, jo nekad nav bijis labāks laiks, kad apskatīt šīs fascinējošās vietas!

Kanāda

Kanādai 2017. gadā ir gadu ilga ballīte, un mēs visi esam ielūgti! Sākoties jaunajam gadam, sācies nevis parasts gads, bet gads, kura laikā visa gada garumā tiks svinēta valsts 150 gadu jubileja! Ballīte sākas ar svinībām 19 pilsētu centros! Gada garumā pasākumi izcels Kanādas vēsturi, dabas skaistumu un cilvēkus.

Monreāla svinēs savu 375 jubileju un atzīmēs arī Kanādas 150 gadu jubileju. Norisināsies dažādi festivāli un svētki visa gada garumā, no kuriem lielāka daļa no būs bezmaksas! Monreālā būs redzamas 100 bezmaksas multimediju izrādes, kuras norisināsies krastmalā, tāpat, maijā, "Royal de Luxe" ielas teātris rādīs gigantisku robotu parādes , un vairāki citi simtiem dažādi pasākumi uzturēs svētku garu visa gada garumā. Tāpat 2017. Gadā durvis vērs vaļā divas jaunas viesnīcas – "Hotel Monville" un "Hotel Boxotel". Kanādas pirmie valsts mēroga svētki, ik pēc 4 gadiem notiek citā pilsētā, šogad tie notiks augustā, Monreālā.

2017. gada garumā, Toronto būs mājvieta Kanādas mozaīkai. Tas ir visas valsts mēroga projekts, atzīmējot valsts daudzveidīgās mūzikas ainavu. Savukārt Vankūvera būs mājvieta visiem lielajiem festivāliem, kas norisināsies visa gada garumā.

SESQUI ir multimediju ciems, kurā uzstāsies vietējie mākslinieki un būs redzama arī 360 grādu filma par Kanādu, kura ceļos apkārt visai Kanādai. Tāpat ieeja parkos Kanādā visu gadu būs bezmaksas!

Mančestra, Anglija

Mančestra, industriālās revolūcijas dzimtene, izgudros sevi no jauna. Jaunieši, meklējot alternatīvu Londonai, ir izveidojuši plaukstošu pilsētas mākslu un kultūru bāriem un restorāniem. Tieši tāpēc 2017. gadā Mančestra svinēs ēdienu un dzērienu gadu, solot to kā garšīgāko gadu līdz šim.

Tāpat 2017. gadā aviokompānija "Virgin Atlantic" uzsāks jaunus maršrutus uz Mančestru no San Francisko, Bostonas un Ņujorkas. Atveroties arī 5 jaunām viesnīcām, ir skaidrs, ka Mančestra ir gatava uzņemt pasauli!

Tāpat skaidrs ir arī tas, ka Mančestras gars ir labi saglabājies dzīvs: ielu mākslas ekskursijas, golfs, ko spēlē izgāztuvē, ūdens taksometri un vairāki citi pakalpojumi - tas viss ir ieplānots 2017. gadā.

Butāna

2017. gadā Apvienoto Nāciju organizācija savu uzmanību pievērsīs ilgtspējīga tūrisma spēkam, ar mērķi pārveidot pasauli labāku. ANO uzdevums 2017. gadā ir fokusēties uz tūrisma attīstības spēku, sapratni, labāku izpratni pār dažādu kultūru vērtībām. Gads raugās uz ceļošanu kā spēku pasaules mieram un progresam.

Un nekur nav labāks piemērs ilgtspējīga tūrisma darbībai kā Butāna. Šī valsts ir pazīstama ar "augstās vērtības, zemās ietekmes" tūrisma politiku, kas katru gadu ierobežo tūristu skaitu. Ceļojumi jārezervē caur Butānas tūroperatoriem vai starptautiskajiem partneriem un ir nepieciešams iegādāties vīzu, bet tūrisma operatori pāri cenu un pieredzes spektram piedāvā braucienus, kas ir dziļi saistīti ar šo unikālo valsti.

2017. gadā vairākas tūrisma kompānijas ir pievienojušas Butānu saviem galamērķiem. Iepriekšējos gados valstī pārsvarā ir bijis pieejams piedzīvojumu tūrisms, bet tā kā arvien vairāk ceļotāju izvēlas apskatīt šo mazo Himalaju valsti, iespējas pieaugt ir lielas, un nokļūt Butānā ir vieglāk, kā tas jebkad ir bijis!

Kalifornija

Kalifornija ir liela, tāpat kā saraksts ar iemesliem, kāpēc vajadzētu apmeklēt Kaliforniju 2017. gadā! Daudzas viesnīcu, restorānu un izklaides vietu atklāšanas un jubilejas piedāvā vairākus jaunus iemeslus, kāpēc apmeklēt Kaliforniju!

Piemēram, šā gada vasarā Sakramento atvērsies 3 lielveikali ar izklaides centriem, veikaliem un restorāniem, kā arī atvērsies viesnīca "Kimpton Hotel". Arī vairākās citās Kalifornijas pilsētās durvis vērs 4 jaunas viesnīcas.

Los Kabos, Meksika

Meksikas pilsēta Los Kabos piedāvā nopietnu dabas skaistumu un atpūtas aktivitātes. Un 2017. gadā piedāvās vēl vairāk.

2017. gadā atvērsies jaunas viesnīcas, ieskaitot "Nobu Hotel", "Ritz Carlton Reserve", "Montage", "Solaz". Un jaunus lidojumus no San Diego, Sietlas, Baltimoras, Hjūstonas, Toronto un Vašingtonas, kas atvieglos ceļotājiem ceļot no Amerikas un Kanādas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15872693sec.