10 intriģējošākās vietas, kuras apmeklēt 2017. gadā - 2.daļa

Vienalga, vai jūs gatavojieties apskatīt tālākos galamērķus zemeslodē, vai pavadīt brīvdienas tuvāk mājām, šis gads jums piedāvās vairākus iemeslus, kāpēc ceļot! 2017. gadā vairāki pasaules intriģējošākie galamērķi svinēs svētkus, festivālus, sagādās ceļotājiem vieglāku piekļuvi galamērķiem un dos vairākus citus jaunus iemeslus, kāpēc ceļot. Tāpēc paķeriet čemodānus un dodieties, jo nekad nav bijis labāks laiks, kad apskatīt šīs fascinējošās vietas!

Drēzdene, Vācija

Ir laiks apmeklēt Drēzdeni! Vācijas federatīvās zemes Saksijas galvaspilsēta ir ilgi bijusi pazīstama ar mākslas muzejiem un arhitektūru, bet 2017. gads pacels pilsētu jaunos augstumos! Šogad paredzēta debija 3 lieliem mākslas centriem un 7 jaunām skatuvēm!

Ceļojums uz Drēzdeni nav jāuzskata par vienas pilsētas braucienu, jo arī apkārt Vācijai 2017.gadā iecerēti daudzi lieli pasākumi -  piemēram, reformācijas 500 gadu jubileja "Tour De France" starts Diseldorfā un citi. Tāpat jāmin arī jaunu lidojumu maršrutu izveide no Amerikas Savienotajām Valstīm ar "Air Berlin", "Condor" un "Delta", padarot Vāciju vēl vieglāku galamērķi Ziemeļamerikai 2017. gadā. Jāmin arī vairāku jaunu viesnīcu atklāšanas visapkārt Vācijai.

Pafosa, Kipra

Pafosas sauklis ir - senas pilsētas uz modernu pilsētu. Kā Eiropas Kultūras Galvaspilsēta 2017. gadā, Pafosa iecerējusi atnest jaunu dzīvi kultūras mantojumam. Koncentrējoties uz savu lomu šogad, vadot Eiropas kultūru, Pafosa prezentēs kopumā 152 projektus un 300 aktivitātes, kurās apvienosies vairāk nekā 1500 mākslinieki!

Orhūsa, Dānija

Arī Dānijas pilsēta Orhūsa, tāpat kā Pafosa, šogad ir ieguvusi Eiropas Kultūras Galvaspilsētas statusu! Ar tēmu "Pārdomāsim", pilsētas mērķis 2017. gadā  ir uzsākt globālas pārmaiņas, veicināt inovācijas un meklēt iespējas veidot ilgtspējīgus risinājumus gan pašā Orhūsā, gan Eiropas Savienībā!

Gada garumā notiekošajos pasākumos iekļauts slavenais Vikingu varoņa stāsts, kurš tiks atainots uz jumta, kā arī 4 kilometru garš mākslas projekts "Dārzs – Laiku Beigas, Laiku Sākums."

Mineapolisa, Minesota

Mineapolisai varbūt vēl ir jāgaida gads līdz tā uzņems Nacionālā amerikāņu futbola sezonas izšķirošo spēli "Super Bowl", taču 2017. gadā Mineapolisa plāno pielikt pēdējos pieskārienus pilsētas pārveidošanā.

Jaunais stadions, kurš tika atvērts 2016. gadā un virkne citu atklāšanu, kā arī pilsētas centra pārveidošana, kas ieplānota 2017. gadā, to pārvērtīs līdz nepazīšanai! Pilnībā pārtaisītā galvenā iela ir tikai sākums – ticis rekonsturēts mākslas centrs "Walker Art”, kā arī no jauna šā gada vasarā atvērsies arī Mineapolisas Skulptūru Dārzs!

Papildu tam, šajā vasarā norisināsies arī ekstrēmā sporta pasākums "X Games"! Gatavojoties šiem notikumiem, sarosījušies arī viesnīcnieki, kopumā tirgum pievienojot 2000 papildus istabas, tādējādi atvieglojot iespēju atrast īsto viesnīcu!

Kuba

Kuba 2017. gadu uzsākusi ar virkni jauniem iemesliem, kāpēc apmeklēt Kubu. 2017. gadā paredzēts, ka pieaugs interese ceļojumos, kas tendēti uz profesionālu valsts izpēti un humānajiem projektiem Kubā. Tāpat vēl interesantāks palicis arī tūrisma piedāvājums – pēc licenču ierobežojumiem tūrisma operatoriem pagājušogad, šogad tūrisma operatori piedāvā daudz vairāk radošus ceļojumus, cīnoties par klientiem. Tomēr joprojām vienkāršākais veids, kā ceļot uz Kubu, ir vienkārši braukt ciemos pie kāda! 

Jāņem vērā arī tas, ka 2017. gadā nomainījusies Amerikas Savienoto Valstu administrācija, kas rada neziņu par iespējamajām valstu attiecībām un to, kā tās varētu ietekmēt turpmāko Kubas tūrisma politiku. Pat mājiens par progresu abu valstu attiecībās, var radīt izmaiņas tūrisma industrijā – jo tas, visticamāk, mudinātu  vairāk ceļotājus paātrināt savus ceļojuma plānus…

Vēl 2017. gadā un nākotnē:

•    2017. gada beigās vai 2018. gada sākumā Akapulko atvērs jaunu lidostu, kā arī trošu līniju pāri okeānam;

•    2017. gada jūnijā Bermuda organizēs 35. Amerikas Kausu (jahtu sacensības);

•    Oregona būs viena no labākajām vietām , kur redzēt Saules aptumsumu 21. augustā;

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14997482sec.