10 pasaules vietas, kurās ir lieliska naktsdzīve

Iemesli ceļošanai ir dažādi – tā var būt vēlme piedzīvot ko jaunu, nogaršot ko jaunu, apskatīties jaunas lietas vai kaut vai – jo vienkārši bija lēts piedāvājums. Taču, ierasts, ka jaunākie ceļotāji pirms ceļojuma – vai vismaz tā laikā – jautā "kā tur ir ar naktsdzīvi, vai ir kur aiziet". Tas ir tikai dabīgi, jo brīvdienās gribās taču izbaudīt dzīvi pilnībā – un tur ideāli iederas aiziešana vakarā uz kādu klubu vai bāru.

Tomēr kuras ir pasaulē populārākās vietas, kas slavenas tieši ar savu naktsdzīvi?

Dublina, Īrija

Dublinā starp vecpilsētu un Trinitijas koledžu ir rajons – Tempļa bāru rajons, kas ir pasaules mērogā pazīstams ar savām ballītēm, naktsklubiem un naktsdzīvi. Alus te katru dienu līst aumaļām, īpaši Īrijas vecākajā bārā – "Brazen Head" (tulkojumā "Neprātīgā galva").

Belgrada, Serbija

Neviens neapšaubīs, ka Serbijas sirds ir brīnišķīgi skaista pilsēta. Tomēr tieši naktsdzīve ir tā, kas šo pilsētu paceļ jaunā līmenī. Īpaši iecienītas ballītes ir uz upju kuģīšiem – kas vasaras sezonā pārpilda pilsētas upes. Tāpat ballīte nepārstāj griezties Savamalas pilsētas daļā.

Lapaza, Bolīvija

Bolīvijas ielas, aptuveni 3600 metru augstumā virs jūras līmeņa, naktīs mēdz kļūt drēgnas. Un tieši tāpēc, vietējie dodas sasildīties dažādos bāros, kafejnīcās un klubos. Tomēr nevajag būt kautrīgiem – viesus te uzņem ar atvērtām rokām!

Sanpaulu, Brazīlija

Šī metropole ir tik milzīga, ka tā, teju kā Ņujorka – nekad neguļ. Līdz ar to arī ballētāju netrūkst – un ballīte nebeidzas nekad! Tāpēc paņem savu dzērienu un dodies uz tuvāko iestādi, kur vari izkustināt gurnus sambas, bosas vai kādas citas dejas ritmos.

Sanhuana, Puertoriko

Ar pina kolada kokteili rokā tev teju visas durvis būs vaļā. Flirtē kā pats velns modīgajos bāros ap Sansebastiāna ielu un pēc tam dodies uz tropiskajiem klubiem – kā Rumba.

Goa, Indija

Vienalga vai vēlies "patusēt" kādu stundiņu vai visu nakti – Goa pludmales ir īstā vieta, kur to darīt. Te sastopama teju teleportācija laikā – jo atmosfēra ir kā 70.gados starp hipijiem. Lai arī pilsēta ir aizliegusi ballītes, kas norisinās cauri visai naktij, ballīte te nekad neapstājas!

Ibica, Spānija

Kā tad bez Ibicas. Šī vieta ir pasaulē slavena ar saviem klubiem un naktsdzīvi – un tai pa vidu kvēlo spāņu temperaments! Ibicas klubos ierasta parādība ir ziepju putas, kā arī citas ekstras – ko nedara nekur citur pasaulē. Starp klubiem braukā arī diskobusi – tādā veidā vari ballēties arī starp pārbraucieniem uz citiem klubiem!°

Hjūstona, ASV

Tā kā Hjūstona ir teju visu problēmu risinātāja un uzklausītāja, tajā ir ierasts no visa atslēgties – un ballēties. Paņem kādu saujiņu čungura – vēlams to, ko Teksasā esi sapelnījis ar naftas biznesu, uzvelc pieguļošos džinsus un dodies naktī. Ja vēl sejā uzliksi vietējiem raksturīgo smaidu, tad visi domās, ka esi vietējais! Vislielākā klubu koncentrācija meklējama Vašingtonas prospektā. Tomēr pilsētā ir ne tikai klubi – ir ļoti izplatīts džezs un teātru kultūra.

Tessalonki, Grieķija

Grieķu dienvidnieku daba atdzīvojas šajā, tūristu pilnajā pilsētā. Ballītes notiek visās pludmalēs, kā arī Ladadika un Valaoritou rajonos. Un vai zināji, ka šajā pilsētā ir visvairāk kafejnīcu uz vienu cilvēku, nekā jebkur citur Eiropā?

Baku, Azarbaidžāna

Naftas nauda… Tā skrien cauri šai pilsētai un tur, kur ir nauda – tur ir arī ballīte. Tāpēc viens no naktsdzīves centriem ir tieši Baku – kur izveidojusies ļoti izplatīta bāru kultūra. Atsevišķos bāros iespējams alu ņemt pat pa tiešo no mucām – kas ir virs tava galda!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14563704sec.