Vislētākais kapučīno ir Tunisijā, alus - Ķīnā. Bet vīns...

Interneta serviss Momondo informē, kurās valstīs pārtikas produkti, transports un restorāna apmeklējums izmaksās lētāk nekā citur; piemēram, Krievijā.

Par pamatu šiem pētījumiem kalpoja t. s. atpūtas grozs, kurā iekļauti preces un pakalpojumi, kas būs vajadzīgi, dodoties atpūsties. Aprēķini veikti, pamatojoties uz nepieciešamajām izmaksām diviem cilvēkiem vienā diennaktī; tajā ietilpst pārtikas produkti, transporta izdevumi, kā arī pusdienas un vakariņas restorānos un kafejnīcās. Krievijā tāds atpūtas grozs prasīs 58,06 EUR.

Salīdzinot ar citām valstīm, Krievija atpūtniekiem nav vislētākā zeme. Tā, piemēram, Tunisā un Indijā šāda paša groza cena būs uz pusi zemāka.

Pārtikas produkti, transports un pusdienas diezgan lēti maksā Moldovā, Kubā un Gruzijā.

To tūrisma galamērķu  vidū, kur cenas nav pārāk augstas, var nosaukt, piemēram,  Šrilanku, - tur šāds atpūtas grozs izmaksās 37,90 EUR. Samērā lēti atpūsties iespējams  arī Vjetnamā (41,20 EUR.), Bulgārijā (45,23 EUR) un  Turcijā (47.57 EUR).  Taizemē cenas tūrisma sektorā ir apmēram tādas pašas kā Krievijā, jo tur par šādu grozu nāksies samaksāt 57.14 EUR.

Piecas valstis, kurās atpūšoties,  tūristiem vajadzēs  šķirties no ievērojamas summiņas, ir Beļģija, Zviedrija, Dānija, Norvēģija un Šveice. Tā, piemēram, pēdējā par atpūtas grozu  vajadzēs samaksāt trīsreiz vairāk nekā iepriekš minētajās valstīs lētajā galā, un proti – 183,21 EUR.

Speciālisti izanalizējuši arī cenas tūrisma sektorā dažādās valstīs atšķirīgās preču kategorijās. Tā, piemēram, pusdienojot vidēji smalkā, ne visai dārgā restorānā Krievijā, tas no jūsu maka izvilks apmēram 7,19 EUR, bet Nīderlandē un Itālijā – gandrīz divreiz vairāk. Vislētāk pusdienas var paēst Šrilankā un Vjetnamā. Ar nelielu naudiņu pie tasītes kapučīno var tikt Tunisijā, pie puslitra vietējā alus – Ķīnā, bet  pie vīna pudeles – Moldovā. Ar visplānāko maciņu var sēsties taksometrā Brazīlijā, jo tur par braucienu cena ir viszemākā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40931392sec.