Terorisms nekad neuzvarēs - Lasvegasa būs stiprāka nekā jebkad

Pēc pasaulē notikušiem teroraktiem arvien biežāk novērojams, ka gan pati pilsēta, gan tūrisms tajā atkopjas arvien ātrāk, tādējādi pilnībā iznīcinot teroristu mērķi - izdarīt kaut ko nozīmīgu un atmiņā paliekošu. Šāds piemērs tam, ka dzīve turpinās arī pēc šausmīgām lietām, ir arī Lasvegasa, kur nesen kāds vecs izbijis grāmatvedis izdomāja sarīkot teroraktu no viesnīcas loga aptuveni 10 minūtes šaujot pa kantrīmūzikas festivāla apmeklētājiem.

Tomēr jau šobrīd, desmit dienas pēc notikušā, Lasvegasa ir teju vai atkopusies, pateicoties daudzajiem iesaistītajiem visā pasaulē, bet galvenokārt ASV iekšienē, kas uz pilsētu sūtījuši iespaidīga apjoma atbalstu, mīlestību un arī finanses un atbalstu.

Lielu atbalstu sniegušas arī Lasvegasā bāzētās kompānijas, piemēram, "Allegiant Air", kas piedāvājusi visiem cietušo ģimenes locekļiem par brīvu doties uz Lasvegasu. Tāpat aviokompānija atcēlusi savas maksas tiem ceļotājiem, kas izvēlējušies atcelt savu braucienu uz Lasvegasu - galvenokārt, saprotot, ka pilsētā ballītes rīkot šobrīd nebūtu pareizi.

Liels daudzums Lasvegasas uzņēmumu šīs nedēļas laikā organizējuši "dine out and donate" jeb "ēd ārpus mājas un noziedo" tipa pasākumus, vācot naudu teroraktā cietušajiem un to tuviniekiem. Kā piemēram, "Caesars Entertainment's" darbinieki savā starpā saziedojuši 2 miljonus ASV dolāru. Arī pasaules mēroga zvaigznes - kā Selīna Diona un Ringo Stārs (grupas "The Beatles" bundzinieks) ir apņēmušies savu šovu ienākumus ziedot notikušā upuriem. Visi šie, kā arī milzīgs apmērs citu ziedojumu, labo vārdu un atbalsta akciju, ir palīdzējušas pilsētai ātri vien atgūties.

"Mūsu sirdis ir salauztas, bet mēs paši neesam," sacīja Džims Murens, "MGM Resorts International" pārstāvis, #VegasStrong sarīkotajā preses konferencē.

Viņš un arī vairāki citi pilsētas pārstāvji norādīja, ka labākais veids kā atbalstīt pilsētu ir neatteikties to apmeklēt un tieši otrādi - izvēlēties doties ceļojumā uz Lasvegasu, atbalstot cilvēkus, kas tajā strādā un turpina dzīvot.

Preses konferencē tika apstiprināts, ka Lasvegasa vienmēr ir bijusi un arī turpinās būt pilsēta, uz kuru doties, lai labi pavadītu laiku. Pilsētas domes pārstāvis to īpaši akcentēja, sakot, ka pilsēta jau šobrīd ir atkopusies zināmā mērā, bet tā turpinās augt un attīstīties. "Mēs būsim stiprāki nekā jebkad agrāk", pauda Lasvegasas pārstāvis

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78254509sec.