2018. gadā Harija Potera zeme kļūs vēl maģiskāka

Pateicoties veiksmīgajiem Vispārējiem brīvdienu svētkiem abos Amerikas krastos, Universālais Orlando kūrorts apstiprināja, ka šogad būs apskatāma otrā Cūkkārpas pils izrāde. Uzmundrinošās Ziemassvētku izrādes, kas ietina pili svētku priekā, maģiskie lāsti un Cūkkārpas spoki, kas dzied dziesmas, atgriezīsies jau nākamajā ziemā. Bet slavenā burvju un raganu skola ir divkāršojusi tās burvīgo nakts izrāžu klāstu, lai atklātu jaunu, vēl skatāmāku nakts izrādi.

Kamēr īpašas detaļas vēl nav atklātas, mēs turam īkšķus par maģisko vakara šovu, kuram būs viena īpaša tēma: visu svēto dienas priekšvakars jeb Helovīns. Pagājušajā rudenī “ Universal Studios”  Japānā debitēja “Exoecto Patronum” nakts šovā ar dažādām burvestībām, projekcijām uz pils sienām un pat dementoriem, kuri lidinājās pāri naksnīgajām Cūkkārpas debesīm.

Neatkarīgi no tā vai 2018. gadā būs Harija Potera Helovīni, vai nebūs, ir vēl kāds papildinājums nakts izklaidēm, kas noteikti drīzā nākotnē būs skatāms Harija Potera burvju un raganu pasaulē. ” Universal Studios” ir apstiprinājuši, ka šogad tiks izziņotas detaļas par gaidāmo, pilnīgi jauno atrakciju, kas atvērsies Cūkkārpas ciematiņā un aizstās Pūķu Izaicinājumu, savstarpēji saistītu atrakciju kopumu, kas tika slēgts pagājušā gada septembrī.

Divi “Universal Studios” atrakciju parki, kas atrodas Orlando, arī ir apstiprinājuši, ka tie drīz atklās tālāku informāciju par lielajām izmaiņām, kas gaidāmas tuvāko gadu laikā, ieskaitot jaunas viesnīcas, papildinājumu “CityWalk” parkam, un ilgi gaidītās detaļas par “Nintendo” zemi, kas ilgi tika turētas noslēpumā.

Pat ar ziņām par gaidāmo atrakciju sarakstu, kas iekļauj jaunus braucienus, šovus un nakts izklaides, nākotnē varam gaidīt vēl daudz ko jaunumu. “Universal Studios” Floridā pavasarī atklās jaunu atrakciju, “Ātrs & Un bez žēlastības - Uzpildīts”, balstītu uz veiksmīgo filmu franšīzi. Tāpat arī 2018. gada vasarā tiks atklāts sestais kūrorts – “Universal’s Aventura Hotel”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13894486sec.