Somijā veidos luksusa salu, kas paredzēta tikai sievietēm

Vai esi redzējis filmu "Brīnumsieviete" jeb "Wonder Woman"? Ja esi, tad noteikti atceries filmas sākumu, kurā galvenā varone uzauga uz salas tikai starp sievietēm. Un drīz vien šādi skati vairs nebūs tikai fikcija, jo Somijā kāda uzņēmēja Kristina Rota ir izveidojusi salu "SuperViņa". Sala tiks veidota kā privāts luksusa kūrorts tikai sievietēm.

Pati uzņēmēja skaidro, ka viņas mērķis ir dot iespēju sievietēm doties atpūsties prom no sabiedrības spiediena un ļaut atbrīvot savu sievišķo enerģiju.

"Mēs esam kaut kas pa vidu no pieciem cilvēkiem, kas meklējami apkārt mums. Un mana doma šim kūrortam ir - ja tev apkārt ir lieliskas un spēcīgas sievietes, tad mēs varam gan justies labi, gan arī kļūt par vidējo no šīs grupas, arī lielisku," sacīja Rota.

Luksusa sala piedāvās izmitināt līdz pat desmit cilvēkiem īpašos luksusa apartamentos. Tāpat te būs iespējams apmeklēt dažādas labsajūtu terapijas un tiks nodrošinātas nodarbības, lai sievietes varētu iepazīt viena otru.

"SuperViņa" jeb angliski "SuperShe" jau šobrīd ir visai atpazīstams zīmols Somijā, kura īpašniece Rota ir dzīvesstila blogere un aktīviste, kas mudina sievietes biežāk sadarboties vienai ar otru. Agrāk viņa bija biznesa konsultante, tomēr izvēlējās mainīt savu karjeru.

"Es patiešām dzīvoju, strādāju un dzīvoju vīriešu dominētā pasaulē. Kad es sāku ceļot pa pasauli vairāk, es satiktu ļoti daudz brīnišķīgu sieviešu visapkārt pasaulei," viņa skaidro. Ikvienai sievietei, kas vēlēsies apmesties kūrortā, nāksies iziet "face-control", ko veiks pati Rota. Sievietēm būs jābūt ar lielisku personību un arī pietiekami finansiāli stabilām, lai varētu atļauties šo luksusa kūrortu.

"SuperViņa" sala atrodas Somijas arhipelāgā un Rota to iegādājās pēc tam, kad viņas vīrietis viņu iepazīstināja ar Somijas ainavisko skaistumu.

Salas projekts jau arī ir saņēmis visai lielu kritiku - tostarp no sievietēm, kas uzsver, ka projekts ir finansiāli motivēts un tendēts uz bagātām, baltādainām sievietēm, kas vispāŗ to var atļauties. Līdz ar to uz salas nevarēs redzēt nevienu tādu sievieti, kam patiešām dzīvē ietu grūti un būtu nepieciešama kāda palīdzība.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39646983sec.