Pasaules augstākā viesnīca piedāvā piekļuvi tās leģendārajam peldbaseinam un skatu laukumam (+foto)

Tie, kas vēlas piedzīvot neaizmirstamu peldi virs debesskrāpju virsotnēm, tagad to varēs izdarīt pasaules augstākajā viesnīcā – Gevoras viesnīcā Dubaijā (Dubai's Gevora Hotel).

Gevoras viesnīcai pieder Ginesa rekords kā augstākajai viesnīcai pasaulē. Tā ir 356,33 metrus augsta. Tagad ikviens, kas vēlas veldzēties 25 metrus lielajā peldbaseinā vai apskatīt Dubaiju no 75. stāva, var iegūt dienas ieejas karti vien par $40 (32,46 €) darba dienās un $54 (43,83 €) brīvdienās.

Gevoras viesnīca tika atvērta šī gada februārī, atņemot augstākās viesnīcas statusu JW Marriott Marquis Dubai viesnīcai, pārspējot to tikai par vienu metru.

Gevoras viensīcā ir 528 numuriņi. Ir pieejami gan vienas, gan divu guļamistabu numuriņi, kā arī, protams, Luksus klases numuriņi. Visi numuriņi ir aprīkoti ar iebūvēto virtuvi, burbuļvannu un tvaika pirti.

Viesnīca piedāvā piecu veidu ēdināšanas iespējas, kas ietver gan Tuvo Austrumu, gan visas pasaules virtuvi, kurās akcents tiek likts uz veselīgu dzīveveidu. Apmeklētāji, kas vēlas baudīt ēdienu, piedzīvojot neaizmirstamu skatu, var apmeklēt restorānu, kas atrodas uz viesnīcas jumta, no kura paveras skats uz visu Dubaiju. Viesnīcā ir arī divas sporta zāles un veselības klubs.

Neskatoties uz viesnīcas augsto līmeni, tiek piedāvātas konkurētspējīgas cenas, sākot no $191 (155 €) par nakti.

Vienīgā lieta, kas varētu atturēt viesus no ierašanās, ir viesnīcas politika par alkohola lietošanu - kas nozīmē, ka viesnīcā nebūs iespējams iegādāties alkoholu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.77043986sec.