Sieviete, kas aizmirsusi pasi, vēršas pēc palīdzības internetā… un to saņem!

Nedēļas nogalē Reddit.com lietotāja bibimbopbop pārliecinājās, cik izpalīdzīgi mēdz būt cilvēki internetā. Sieviete vērsās pie interneta lietotājiem ar palīdzību, jo bija aizmirsusi savu pasi Tokijā.

«Sveiki! Esot pilnīga idiote, es atstāju savu pasi viesnīcā Kioto, bet 6:30 izlidoju no Naritas lidostas Tokijā,» savā Reddit.com profilā raksta sieviete, kas vēlējusies palikt anonīma. «Varbūt šeit ir kāds, kas dodas no Kioto uz Tokiju un kuru es varētu satikt lidostā vai pilsētā? Zinu, šis ir gandrīz neiespējami, bet es būtu mūžīgi pateicīga un, protams, atlīdzība ir garantēta!». Ātri vien ierakstu bija komentējuši tūkstošiem cilvēku, kas novēlēja veiksmi pasi atgūt.

Lietotājs, OneForkShort, īstajā vārdā Vinsents Maggio bja gatavs izpalīdzēt un kļūt par ceļotājas varoni!

«Kurā viesnīcā? Esmu Osakā, man šodien nav ko darīt un ir kāre pēc piedzīvojumiem!» Vinsents komentēja izmisušās sievietes ierakstu.

«Man tiešām nebija ko darīt un kādam vajadzēja palīdzību – tas ir tieši tik vienkārši! Kad ieraudzīju sievietes ierakstu, tieši sēdēju un domāju, ko šodien varētu padarīt, kas būtu gana jautri, bet nebūtu jāsatiek daudzi cilvēki. Patiesībā šis ieraksts izdarīja man pakalpojumu!» Vinsents par situāciju stāsta Travel + Leisure.

Drīz vien abi lietotāji sazvanījās, tika informēta viesnīca, bet visi reddit.com lietotāji sekoja līdzi notikumam un kā uz adatām gaidīja, vai Vinsents pasi paspēs piegādāt laikā.

«Ja es paspēšu uz ātrvilcienu 1:19, Tokijā būšu 3:35. Viņas lidojums atiet 6:25, laiks mums ir pietiekami daudz!» Vinsents paskaidrojis. «Piedzīvojums sākas tagad! Esmu ātrvilcienā no Kyobashi uz Kiotu,» pāris minūtes vēlāk papildināja izpalīdzīgais vīrietis.

Vinsents paskaidroja, ka vienīgais veids, lai paspētu laikā, bija izmantot vilcienu no Kyobashi uz Kiotu. Par laimi Japānā ir viena no labākajām dzelzceļa sistēmām pasaulē. Ja jūs ceļot uz Tokiju un vēlaties izbraukt ārpus pilsētas, Travel + Leisure iesaka iegādāties vienas nedēļas vilciena biļeti, izmantojot HyperDia, kurā atrodams vilcienu saraksts. Jūs varat izvēlēties savu maršrutu un izprintēt to, tāpat kā to izdarīja šīs sievietes glābējs Vinsents.

Pāris minūtes pēc tam, kad Vinsents bija devies ceļā, viņš pavēstīja sliktas ziņas: «Amm… Jūs vēlaties sliktās vai labās ziņās? Sliktās ziņas ir tādas, ka es nebraukšu uz Tokiju 1:19.». Pēc mirkļa viņš papildināja: «Labās ziņas – jo es paspēju 12:35!» Tagad par laika trūkumu vispār nevajadzēja satraukties, tas bija pietiekoši, lai aizgādātu pasi īpašniecei.

«Es šim puisim nespēju beigt pateikties, bet viņš izturējās tā, it kā vispār nebūtu man izdarījis dzīves lielāko pakalpojumu!» reddit.com lietotājiem pavēstīja sieviete, laimīgi saņēmusi savu pasi.

«Tas patiešām nebija nekas liels, nekāds apgrūtinājums! Es kādam izdarīju pakalpojumu un pats jautri pavadīju laiku. Esmu priecīgs, ka tik daudz cilvēki sekoja līdzi mūsu piedzīvojumam!» priecīgi paziņo Vinsents.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37707186sec.