Austrāļu puika sastrīdas ar vecākiem un viens aizbrauc nedēļu ilgās «brīvdienās» uz Bali

Neierasts atgadījums noticis Austrālijā, kur kāds 12 gadus vecs puika spējis bez pieaugušo klātbūtnes aizceļot "brīvdienās" līdz pat Bali pēc tam, kad sastrīdējies ar vecākiem.

Puika uz Bali lidojis no Austrālijas lielākās pilsētas Sidnejas, lidojot caur Pērtu. Lidojumus un naktsmājas viņš rezervējis sev pats internetā, izmantojot vecāku kredītkartes. Viss, kas viņam bijis nepieciešams, lai iekļūtu lidmašīnā, bijusi pase un viņa skolēna ID kartiņa.

Bali viņš pavadījis gandrīz nedēļu, par sevi nedodot ne ziņas. Pēc tam, kad bērns nav ieradies skolā, vecāki sākuši viņu meklēt, bet, protams, nav zinājuši, ka viņš atrodas citā kontinentā.

Puika izmantojis pašreģistrācijas automātu Sidnejas lidostā un nav radījis nekādas aizdomas nevienam no lidostas vai viesnīcas darbiniekiem. Viņu gan Pērtā esot izjautājuši, bet tikai lai pierādītu to, ka ir virs 12 gadu vecuma un, ka patiešām mācās skolā.

"Viss pasākums bija lielisks, jo es gribēju doties piedzīvojumā," vēlāk zēnu citē Austrālijas mediji. Viesnīcā viņš esot iekļuvis un spējis reģistrēties, jo apgalvojis, ka gaida ierodamies savu māsu.

Austrālijas policija par to, ka puika atrodas Bali tika informēta aptuveni 9 dienas pēc bērna pazušanas. Tā apgalvo, ka darīs visu iespējamo, lai kas tāds vairs nevarētu atkārtoties. Policija gan apgalvo, ka uz puiku izceļošanas brīdī nav bijuši attiecināmi nekādi aizliegumi vai brīdinājumi, kas ir iemesls, kāpēc viņš ticis izlaists cauri lidostai, lai ceļotu uz citu valsti.

Vairums lidsabiedrību atļauj nepilngadīgajiem ceļot vieniem pašiem, tomēr ir dažādi nosacījumi, kas jāizpilda, lai nepilngadīgais varētu ceļot viens.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35443211sec.