6 ekskluzīvas viesnīcas, kurās noteikti būtu vērts nakšņot

Katrs ceļotājs vēlas piedzīvot savu sapņu ceļojumu. Kamēr zināmie tūrisma mērķi pārsvarā ir pārpildīti, citas vietas tikai apmeklē piedzīvojuma meklētāji, savukārt izlutinātie ceļotāji meklē jaunas ekskluzīvas vietas.

Izlutināts ceļotājs nenozīmē uzreiz bagāts ceļotājs. Ekskluzīvām viesnīcām nebūt nav jābūt noteikti ļoti dārgām, bet tām jāpiedāvā kaut kas īpašs. Parasti šādas viesnīcas ātri vien ir rezervētas un ir grūti noķert mirkli, kad kāda istaba ir brīva, lai to rezervētu sev. Jebkurā gadījumā, mēģināts nav zaudēts, lai vismaz vienu reizi dzīvē apmestos vietā, kas ir tik īpaša, ka tikai jūs un varbūt vēl tikai daži citi saņems ekskluzīvu apkalpošanu. 6 vietas ir ļoti īpašas un varbūt vienu no tām kādreiz dzīvē izdosies apmeklēt.

“700 000 Heures”

Šīs viesnīcas atrašānas vieta nav zināma. Nevis tāpēc, ka to neviens nezin, bet katru sesto mēnesi pasaulē pirmā nomādu viesnīca sapakosies, lai dotos uz pilnīgi jaunu vietu. Viesnīcas komanda, kas sāks darbu 2018.gadā, izvēlēsies privātas mājas, kas kalpos kā pagaidu mītne viesnīcai. Septembrī tiks “atklāta” pirmā viesnīcas apmešanās vieta un tā būs Itālijā. Konkrētāk mazajā pilsētiņā Salento, “Gagliano del Capo” majā “700 000 Heures” pirmo reizi sāks “eksistēt” 18.gadsimta palaco. Ēkā atgriezīsies īpašnieks, kad viesnīca dosies uz savu jauno pagaidu mājvietu Kambodžā. Šo viesnīcu nevar rezervēt tradicinālā veidā. Jābūt ir “Amazir’s Circle” biedram. Lai par to kļūtu ir jāsamaksā 2000 dolāri un katru gadu jāiemaksā biedra nauda 500 dolāri. Tikai tad būs iespējams viesnīcu rezervēt.

“Sheldon Chalet”, Aļaska

Viesnīca šķiet mikroskopiska šajā ainaviskajā vietā, ko apskauj Denali nacnionālā parka kalni. Tā ir tik eskluzīva, ka to var sasniegt tikai ar helikopteru. Lidojums ilgs kādas 30 minūtes no netālās pilsētas Talkētnas. Viesnīca piedāvā saviem viesiem piecus apartamentus, maksimāli 10 viesiem. Apkalpojošais personāls ir pieejams nelielā skaitā (divi slēpošanas un alpīnisma instruktori, recepcijas darbinieks un šefpavārs). Tāpēc nepamet sajūta, ka atrodies viens Aļaskas plašumos. Īpaša šī vieta ir arī ar to, ka šeit iespējams redzēt arī ziemeļblāzmu. Un ar kaut ko jānodarbojas, jo Wi-Fi šeit nav pieejams! Viena nakts šajā viesnīcā izmaksās 2 300 dolāri vienai personai.

“Hwange Bush Camp”, Zimbabve

Šī kempinga vieta Hvanges nacionālajā parkā ir tik ekskluzīva, ka no komforta nebūs jāatskaās. Šeit ir pieejams tekošs ūdens, bet internets gan nē! Kempings piedāvā piedzīvot īstu safari, bet ar zināmām ērtībām. Īpašas arī būs ēdienreizes, kad vakariņas tiks pagatavotas virs ugunskura un pēc tam ieturētas zem zvaigžņotajām debesīm. Kempings atvērts tikai sezonā no maija līdz novembrim un piedāvā tikai sešas guļvietas, kas ļoti ātri tiek rezervētas.

“Hacienda las Tres Carmelitas”, Meksika

Hasienda atrodas izolētā vietā mūža mežā Sjerra Madres kalnos netālu no mazās Sansebastianas pilsētas un pieder ģimenei, kas šeit ierīkojusi mazu viesnīcu. Luksusa villa ir bagātīgi dekorēta ar vietējās kultūras māsklu un noteikti iedveš sajūtu, ka atrodies Meksikāņu mājā. Viesnīcai is savs kokteiļu bārs, alus darītava un destilāta darinātava. Ģimenes pašdarinātais alus un raicilla (spirtots dzēriens, līdzīgs tekilai) ir domāts tieši gardēžiem, kas šajā viesnīcā rezervē numuriņu. Pašreiz viesnīcai ir tikai 3 apartamenti, bet plānoti ir arī dažas mājiņas, tāpēc noteikti nepamet sajūta, ka esi ģimenes viesis, nevis tikai viesnīcas “numuriņš”. Mājas lapā norādīts “invitation only” (tikai ar ielūgumiem) un var mēģināt norezervēt šo eksluzīvo vietu pa e-pastu.


“The Divine Comedy”,  Francija

Ēkavēsture iesākās jau 14.gadsimtā. Tā atrodas Frinacijas dienvidos un mūsdienās tā ir eleganta un nesen renovēta viesnīca ar māksliniecisku pieskārienu. Katrs luksusa numuriņš ar īpašu mākslas elementiem un dekoriem izstāstīs savu stāstu. Sākot ar konsula istabu, kas ir dekotrēta Napoleona laikmeta garā līdz ezotēriskajai Anatoles istabai, kur izstādīti kāda pasaules apceļotāja kolekcija. Sajūta ir kā dzīvot mākslas muzejā. Viesnīcai ir tikai pieci apartamenti un tiek ļoti ātri rezervētas, bet noteikti to ir vērts apsvērt nākamajam ceļojumam, lai iepazītu Francijas dienvidus un netālo pilsētu Aviņonu.

Austrumu diamantu zvaigzne, Zanzibāra

Miljonāriem pasaulē ir vairākas salas un villas uz kurām doties atvaļinājumā. Bet, lai piedzīvotu ekluzīvu viesnīcu, kas attainos vietējo kultūru, nav tālu no Tanzānijas krastiem jāmeklē. Uz Zanzibāra salas luksusa viesnīca piedāvā 11 villas dekorētas mūsdienīgā āfrikāņu stilā. Katrai mājiņai ir savs baseins un sauļošanas terasīte. Ļoti romantiska vieta, lai, piemēram, pavadītu šeit savu medus mēnesi. Ar tikai dažām istabām un diezgan augsto cenu, sajūta ir, ka balto smilts pludmales šeit pieder vienam pašam, jo tūristu masas uz šejieni nedodas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16686511sec.