IKEA sūtīs ceļotāju uz Dāniju laimes meklējumos – tas vari būt arī Tu

Kāds gan ir īstais laimes noslēpums? Vai tas slēpjas kārdinošās smalkmaizītēs pie gardas kafijas nesteidzīgā rītā? Vai tā ir īsas darba nedēļa, kas mūs dara neizmērojami priecīgus? Zviedrijas mājas interjera preču tirgotājs IKEA vēlas atklāt šo noslēpumu, tādēļ sūtīs izlūkos ceļotāju, kas šo laimes kamolu centīsies šķetināt.

Kāpēc Dānija? Jau rakstījām, ka Starptautiskajai laimes dienai par godu, ik gadu tiek publicēts ANO pētījums, kurā noskaidrotas pasaules laimīgākās valstis un Dānija 2018. gada topā ieņēma 2. vietu, aiz sevis atstājot vien Somiju.

Priecīgāko valstu iedzīvotāji atzīst, ka laimes formula sastāv no veiksmīgas valdības, saliedētas sabiedrības, cieņas pret pilsoņiem, pietiekoši augsta dzīves līmeņa kvalitātes, brīvības pieņemt lēmumus par savu dzīvi un sociālā dzīve.

To, vai Topā noskaidrotie rezultāti atbilst patiesībai, IKEA uzticēs noskaidrot zinātkāram un ceļojumus mīlošam cilvēkam. Lielais uzņēmums vēlas noskaidrot, vai laime slēpjas dāņiem tik raksturīgajā "Hygge", kas tulkojumā ir mājīgums. Dāņi ar mājīgumu saprot jauku atmosfēru un kopā būšanu ar ģimeni un draugiem, netiek aizmirsts arī par ēdieniem un dzērieniem. Būtībā dāņu "hygge" arī raksturo, kādēļ viņi ir laimīgākā nācija pasaulē. "Hygge" populārākais laiks ir Ziemassvētki. Bet vasarā ar "hygge" saprot piknikus, dārza svētkus, brīvdabas koncertus, ielu festivālus un pat velosipēdu braucienus, īpaši, ja tas viss notiek "pa dāniski".

Vai varbūt dāņu laime ir saistīta ar to, ka tiem ir visīsākā darba nedēļa Eiropā (36 stundas) un bezmaksas valsts veselības aprūpe, subsidēta bērnu aprūpe un bezmaksas izglītība. Varbūt tam pat ir kāds sakars ar pasaulē slavenu dāņu dizainu un arhitektūru? Vai pat viņu lieliskais ielu ēdiens un alus? To pavisam noteikti būs jānoskaidro ceļotājam, kuru izvēlēsies IKEA.

Uzņēmums savam izvēlētajam cilvēkam izveidos pagaidu mājvietu Kopenhāgenā, kur viņš divas nedēļas piedzīvos autentisku Dānijas dzīvi. Viņš saņems vidējo Dānijas algu, viesosies citu cilvēku mājās, baudīs sarunas un ēdīs neierobežotu skaitu IKEA slavenās gaļas bumbas restorānā. Visus ceļa izdevumus segs un organizēs IKEA.

Ideālajam kandidātam jāmīl ceļojumi un jābūt atvērtam iepazīt jaunas kultūras. Viņam būs jābūt labiem fotogrāfiem, jo lielu daļu savu piedzīvojumu vajadzēs bildēt un filmēt.

Ja arī Tu vēlies izmēģināt laimi šajā konkursā un cerēt, ka IKEA izvēlēsies tieši Tevi, jāpiesakās ikeahomeview.com

Noslēdzošais datums pieteikumam ir 2019. gada 1. jūlijs, bet uzvarētāja paziņošana notiks jūlija vidū, lai jau septembrī ceļotājs dotos Dānijas laimes ekspedīcijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12362099sec.