Slēpošanas kūrorti Eiropā, kuros ir visdraudzīgākās cenas ģimenēm

Ja esat ziemas sporta veidu piekritējs un labprāt savu hobiju spodriniet ārzemju kalnos, ir pēdējais laiks sākt plānot savus ceļojumus. Ja ziemas priekus vislabprātāk vēlaties baudīt kopā ar ģimeni, "Post Office Travel Money" sadarbībā ar ceļojumu aģentūru "Crystal Ski HolHoliday" izpētījis izmaksas un pakalpojumu kvalitāti Eiropas slēpošanas kūrortos.

Kopumā tika vērtēti 25 ģimenēm visatbilstošākie kūrorti. Tajos tika salīdzinātas sešu dienu slēpju un zābaku nomas izmaksas, pacēlāju un slēpošanas skolas izmaksas, kā arī pusdienu un dzērienu izmaksas diviem pieaugušajiem un diviem bērniem. Pētījumā netika iekļautas lidojumu biļešu un naktsmītņu izmaksas.

Kā pievilcīgākais un izmaksās draudzīgākais saraksta pirmajā vietā ierindojas Bulgārijas vadošais slēpošanas kūrorts Bansko. Četriem cilvēkiem nedēļu ilga atpūta šajā kūrortā vidēji izmaksā 1747,- eiro.

Otrais kūrorts sarakstā ir "Bardonecchia" Itālijā – aizvadītajā gadā tas lepni gozējās saraksta pirmajā vietā, toties šoreiz nokrities pozīciju zemāk, jo izmaksas ir pieaugušas - atpūta 4 personām tajā izmaksās aptuveni 1852 eiro.

Trešais sarakstā ir Sestriere, ceturtais - Passo Tonale, un piektais – Claviere. Arī šie kūrorti atrodas Itālijā – slepošana šajā valstī ir lētāka par tās Alpu sāncenšiem - Francijas, Šveices un Austrijas kūrortiem. Itālijas kūrortos uzsvars galvenokārt tiek likts uz jautrību, nevis sportisko meistarību. Vienīgais trūkums ir tas, ka sniega segas esamība ne vienmēr ir tik droša kā citviet Alpos.

Pētījumā secināts, ka vairāk kā pusei -16 slēpošanas kūrortiem – kritušās cenas, salīdzinājumā ar 2018. gadu. Lielākais cenu kritums ir "Ruka", Somijā, kur cenas ir pazeminājušās par 4,3%, un "Morzine" Francijā, kur tās ir noslīdējušas par 4%.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.99962902sec.