Nosaukti labākie hosteļi pasaulē

Pamatojoties uz tīmekļa vietnes Hostelworld viena miljona klientu sniegtajām atsauksmēm, piešķirtas ikgadējās Hoscars balvas. Pie tām tikuši pasaulē labākie hosteļi.

Hosteļu izvērtēšanā tika ņemti vērā tādi kritēriji kā vispārējā pieredze, drošības līmenis, atrašanās vieta, atmosfēra, personāls, tīrība un aprīkojums. Pēc tam kategorijas tiek sadalītas pa kontinentiem, 129 populārākajām valstīm un 100 populārākajām pilsētām. Piedāvājam iepazīties ar dažiem apbalvotajiem hosteļiem.

Labākais Hostelis Eiropā/Labākā atmosfēra

"5 Terre Backpackers", kas atrodas Itālijā, ticis novērtēts kā iecienītākais Eiropas hostelis. Ceļotāji šo vietu novērtējuši kā lielisku vietu relaksācijai, pārgājieniem un vakariņošanai, turklāt tā atrodas netālu no Cinque Terre nacionālā parka. Viesi var baudīt kalnu panorāmas skatus, baudot maltīti restorānā vai dzērienus bārā.  

Labākais Hostelis Āzijā

"Cheerful Hoi An Hostel" vēsturiskajā Vjetnamas pilsētā Hoi An tika atzīta par labāko Āzijā. Tā atrodas centrā, bet ir pietiekami mierīga, lai piedāvātu viesiem izbaudīt mierpilnu nakti. Kāds aptaujas dalībnieks uzslavēja hosteli par to, ka tas esot "nevainojami tīrs un patiešām sabiedrisks", nebūdams ballīšu hostelis. Īpašnieks pret viesiem izturas kā pret ģimenes locekļiem, māca tiem iepazīt vjetnamiešu tradīcijas un palīdz organizēt jebkādus braucienus.

Labākais hostelis ceļotajiem, vecumā no 25 līdz 30 gadiem

Portugāles galvaspilsētas hostelis "Yes! Lisbon Hostel" ticis atzīts par fantastisku vietu, kur var tikties līdzīgi domājoši ceļotāji, dalot kopīgas telpas, tostarp ērtu atpūtas istabu ar galda spēlēm. Hostelis piedāvā bezmaksas pastaigu ekskursijas, kurās var iepazīt Lisabonas slavenās bruģētās ielas, kā arī ļauj nobaudīt portugāļu virtuvi.

Labākais hostelis ceļotajiem, vecumā virs 30 gadiem

Arī šīs vecuma kategorijas ceļotāji par labāko atzinuši Lisabonā esošu hosteli - "Home Lisbon Hostel". Tas atrodas pilsētas centrālajā rajonā un atpūtniekiem piedāvā virkni pasākumu, lai palīdzētu viesiem iepazīt pilsētas vēsturi un kultūru.

Labākais hostelis sievietēm, kuras ceļo vienatnē

Aptaujātie ceļotāji hosteli "Hostel One Prague" atzinuši par labākajām naktsmājām sievietēn, kas ceļo vienatnē jeb "solo" ceļotājām.  Hostelis novērtēts kā lieliska vieta, kur iepazīties ar jauniem cilvēkiem, bet naktis var mierpilni baudīt kopīgajā atpūtas telpā vai dārzā.

Ar visu topu vari iepazīties hostelworld.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.50769019sec.