Soču kūrorta cenas apsteidz Maldivu salas un Monako

Krievijas iedzīvotājiem pandēmijas dēļ šogad bija visai ierobežotas iespējas ceļot ārpus dzimtās valsts robežām, tādēļ daudziem nācās samierināties ar dzimtenes apceļošanu. Viens no populārākajiem ceļojumu galamērķiem bija Soči - Krievijas kūrorts Melnās jūras krastā, kurš atdzima no jauna 2014. gadā, kad tur notika ziemas olimpiskās spēles, kas ienesa jaunu dvesmu tūrisma infrastruktūrā.

“Ne Maldivu salas, ne Monako nav salīdzināmas cenas ziņā ar Sočiem,” tā paziņojis Krievijas baleta zvaigzne Nikolajs Ciskaridze, kurš nesen atpūties šajā Krievijas kūrortā.Mākslinieks ir ar gruzīnu saknēm, un savu mākslu rādīja Maskavas Lielajā teātrī jau kopš 1992. gada līdz pat 2013. gadam, turklāt kā baleto solists gūdams arī starptautisku atzinību, dejodams ārzemēs, tostarp arī Parīzē.

Baletdejotājs norāda, ka uz Sočiem devies pats saviem spēkiem, jo līdz pēdējam brīdim cerējis, ka robežas tomēr tiks atvērtas un būs iespējams pavadīt atvaļinājumu ārpus Krievijas.

Mākslinieks atklāj, ka ļoti gribējis nopeldēties, jo cilvēkiem, kuri daudz strādā, jūra ir nepieciešama. Šoreiz viņš izvēlējies nevis elitāru atpūtu, bet gan devies uz publiskajām pludmalēm. Šāda veida atpūtu viņš teicās esot baudījis pēdējo reizi 1989. gadā.

Taču visvairāk Ciskaridze bijis pārsteigts par cenām Sočos. “Cenas ir kosmiskas. Kafiju maksā tik, cik vilciens. Tas, protam, ir ļoti smieklīgi. Bet, kad redzēju cenu zīmes, biju pārsteigts,” paudis baletdejotājs.

Tagad viņš saprot Krievijas ceļotājus, kuri vēlas atpūsties ārzemēs – cenas ir zemākas. Tajā pat laikā viņš neizslēdza iespēju, ka vēl kādreiz mūžā dosies uz Sočiem, bet tas jau būšot atkarīgs no kompānijas. "Man atpūtā vienmēr ir svarīgi, kādi cilvēki ir man apkārt," piebildis mākslinieks.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46611595sec.