Festivāls, kas atvērs robežas – Be2Gether

 

No 24. līdz 26. augustam Lietuvā, Norvilišķos tuvumā Baltkrievijas robežai notiks šīs vasaras lielākais mūzikas festivāls Lietuvā – «Be2Gether». Trīs augusta nogales pēdējās dienas Norvilišķos būs piesātinātas ne tikai ar muzikālajiem priekšnesumiem, bet arī mākslas meistardarbnīcām, brīvdabas kino, fotoplenēriem un dažādām sporta un izklaides iespējām. Festivālā uz divām skatuvēm uzstāsies grupas no Krievijas, Gruzijas, Baltkrievijas, Polijas, Somijas, Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, bet pasaulslaveni DJ griezīs plates deju mūzikas «klubā».

 

Festivāls norisināsies netālu no Baltkrievijas robežas, 16. gadsimta pilsdrupu pakājē.

Šobrīd savu dalību festivālā ir apstiprinājuši: Morcheeba (UK), Bloodhound Gang (US), Therapy? (UK), The Young Knives (UK), New York Ska Jazz Ensemble (US), Andrius Mamontovas (LT), Datarock (NO), DJ Food & DK (UK), DJ Alex Gopher (FR), Zion Train (UK/DE), Lyapis Trubetskoy (BY), Poets of the Fall (FI), Leaves (IS), Joana and the Wolf (UK), New York Ska Jazz Ensemble (US), Myslovitz (PL), Skamp (LT), Pieno lazeriai (LT), G&G Sindikatas (LT), Drum Ecstasy (BY), Tanel Padar & the Sun (EE), Tribes of the City (LV).

 

Tik liela mēroga festivāls līdz šim Lietuvā vēl nav pieredzēts, par ko liecina gan lielā atsaucība par pasākumu no Lietuvas un kaimiņvalstīm. «Pasaule ir mainījusies, bet robežas mūsu prātos vēl joprojām paliek. Mūzikas laukā mēs vēl joprojām esam izolēti no pārējās pasaules», festivālam veltītajā preses konferencē teica leģendārais lietuviešu mūziķis Andrius Mamontovas, «Festivāla «Be2Gether» misija ir likt mums ieskatīties vienam otra acīs, izplest robežas. Un tam ir jākļūst par tradīciju. Šāda mēroga festivālu Lietuvā līdz šim nav bijis. Ir labi, ka Giedrius Klimkevicius (pasākuma galvenais producents) ir atcerējies par to, kas ir festivāli».

 

«Svarīgākais, lai cilvēki aizmirst visas savas sliktās domas un pārpilda festivālu ar pozitīvām idejām. Draudzīga un līksma atmosfēra ir galvenais katra vasaras festivāla atribūts, kuru nespēj ietekmēt arī mainīgie laikapstākļi», stāsta Kimkevicius.

 

Jāatzīmē, ka daļa no naudas, kas tiks iegūta festivāla laikā, tiks ziedota Baltkrievijas pilsētā Čečerskā izvietotajam centram, kas nodarbojas Černobiļas atomelektrostacijas sekās cietušo bērnu ārstēšanu un aprūpi.

 

Papildus informācija par festivālu: www.b2g.lt

 

Biļetes var iegādāties: www.tiketa.lt (vēl tikai dažas dienas festivāla biļetes maksā 18Ls un 22Ls, vēlāk biļetes maksās dārgāk).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57651019sec.