Domina Hotel Group nāk klajā ar īpašiem Ziemassvētku piedāvājumiem

Svētku piedāvājumiem četrās pilsētās, kuras “noteikt ir jāredz” - Romā, Budapeštā, Rīgā un Tallinā.

Jaunais gads Romā viesnīcā Domina Hotel Capannelle – Roma

Izmantojiet iespēju atvadīties no 2008. gada un sagaidīt 2009. gadu Mūžīgās pilsētas svētku rotājumu ieskauti, starp augstās modes saloniem un pasaulslaveniem vēstures pieminekļiem. Paketē ietilpst 2 naktis izmitināšanās pusluksa divvietīgās istabās, brokastis ar paša viesa izvēlētu rīta avīzi numurā, vakariņas sveču gaismā divatā ar izmeklētu vīnu piedāvājumu, pusnaktī pasniegta torte, tā kopā nosvinot Jaunā gada iesākumu, kā arī bezmaksas transfers uz pilsētas centru. Cenas sākas no 387 €, un pakete ir paredzēta no 2008. gada 30. decembra līdz 2009. gada 1. janvārim.

Tūrisms un atpūta Domina Hotel Capannelle – Roma

Pēc Romas apskates visas dienas garumā, apmeklējot pasaulē apbrīnotus arhitektūras pieminekļus, izbaudiet masāžas un aromterapijas kursu viesnīcā. Paketē ietilpst 2 naktis izmitināšanās divvietīgā istabā, brokastis ar paša viesa izvēlētu rīta avīzi numurā, bezmaksas trasnfers uz pilsētas centru un 45 minūšu ilga masāža katram Jūsu numurā un aromterapija. Cenas sākot no 193 €, un pakete ir pieejama visu gadu.

Autotrase Budapeštā kopā ar Domina Inn Fiesta – Budapest

Formula 1 Hungaroring trase Budapeštā, kas atrodas pie pilsētas, ir 4km gara un uzņem Formula 1 braucējus jau kopš 1986. gada. Domina Inn Fiesta ļaus Jums izbaudīt 2 dienas, apmeklējot Ungārijas galvaspilsētu un uzlabojot savu autobraucēja prasmi. Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt adrenalīna piepildītas brīvdienas! Paketē ietilpst 2 naktis izmitināšanās divvietīgā istabā, bufetes veida brokastis, piknika grozs līdzi ņemšanai vai pusdienas viesnīcas restorānā 2 personām ar 4 bezalkoholiskiem dzērieniem, transfers no viesnīcas uz Hungaroring trasi un 1 stundu braukšana pa trasi (5 apļi) diviem cilvēkiem. Cenas sākas no 480€, un pakete ir pieejama visu gadu.

Ziemassvētku laiks Tallinā kopā ar Domina Inn City un Domina Inn Ilmarine.

Ziemassvētki ir visbrīnišķīgākais laiks, lai viesotos Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, izbaudītu tās svētku gardumus un izstaigātu Ziemassvētku tirdziņus, izjūtot īpašu atmosfēru. Izbaudiet Tallinu, izmantojot svētku paketi, kurā ietilpst 1 nakts izmitināšanās Superior istabā viesnīcā Domina Inn City vai klasiskā istabā viesnīcā Domina Inn Ilmarine, bufetes veida brokastis un īpašas Ziemassvētku pusdienas ar 3 ēdieniem. Cenas sākas no 100 €, un pakete ir pieejama līdz 2009. gada 30. janvārim.

Māksla un kultūra Tallinā kopā ar Domina Inn City un Domina Inn Ilmarine

Atklājiet viduslaiku Tallinu ar tās mākslas un kultūras pievilcību un izbaudiet pilsētas naktsdzīvi kopā ar Domina Inn City un Domina Inn Ilmarine. Pakete ietver 2 naktis izmitināšanos Superior istabā viesnīcā Domina Inn City vai klasiskā istabā viesnīcā Domina Inn Ilmarine, bufetes veida brokastis, transferu no un uz lidostu, “iepazīšanās” paketi ar kartēm, brošūrām, ceļvežiem u.t.t.., 48 stundu Tallinn Card, kas nodrošina bezmaksas transportu pilsētā, ieeju muzejos baznīcās, mākslas galerijās, atlaides restorānos un daudz ko citu. Cenas sākas no 129 €, un pakete ir pieejama visu gadu.

Romantiskā Tallina kopā ar Domina Inn City – Tallinn

Sviniet svētkus kopā ar savu mīļoto, pavadiet romantisku vakaru vai nedēļas nogali Eiropas Viduslaiku galvaspilsētā! Tallina ir īstā vietā, kur sajust romantiku, un viesnīca Domina Inn City ir piemērota vieta, kur organizēt randiņu ar savu partneri. Paketē ir iekļauta 1 nakts izmitināšanās divvietīgā pusluksa istabā ar romantisku gultasveļu, rožu ziedlapiņām, ziediem, svecēm, kompaktdisku atskaņotāju ar īpašu mūzikas izlasi, lielu augļu grozu un dzirkstošo vīnu istabā, romantiskām vakariņām ar 3 ēdieniem viesnīcas restorānā un glāzi vīna vai 2 stundu saunas un džakuzi apmeklējumu brokastis viesnīcas numurā (ja ir tāda vēlēšanās), rīta sauna un iespēja izrakstīties no viesnīcas plkst. 4 pēcpusdienā. Cenas sākot no 193 €, un šī pakete ir pieejama visu gadu.

Atklājiet Rīgu ar Domina Inn Riga

800 gadu sena vēsture un kultūra ir izveidojusi Rīgu par interesantu un tradīcijām bagātu šodienas pilsētu. Rīga ir visaizraujošākā un dinamiskākā Austrumeiropas pilsēta, un tās vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO pasaules kultūras mantojuma sarakstā, un etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir viens no visvecākajiem Eiropā, kur pārsteigumi ir ikvienā ekspozīcijā. Izbaudiet to kopā ar Domina Inn Riga! Paketē ietilpst 2 naktis izvietošanās divvietīgā istabā ar tējas un kafijas pagatavošanas iespējām, bufetes veida brokastis “ Da Antonio” restorānā, otrs bezmaksas dzēriens “Inn Lounge” bārā, 48 stundu Riga Card, kas dod iespēju viesoties muzejos un apskatīt citas vēstures liecības, kā arī braukšanu bez maksas sabiedriskajā transportā un Rīgas kari. Cenas sākas no 140 €, un pakete ir pieejama visu gadu.

 

Domina Hotel Group ir dibināta 2000. gadā un ir vienīgā itāļu viesnīcu grupa, kas attīsta starptautiskus projektus gan biznesa (viesnīcas), gan atpūtas (kūrorti) jomās, kurām ir vienots menedžments un individuāla pieeja katram klientam. Domina Hotel Group piemīt pioniera gars, jo tā ir pirmā un vienīgā itāļu viesnīcu ķēde, kas atrodas pie Sarkanās jūras, Baltijas reģionā un Vidējos Austrumos. Domina Hotel Group viesnīcas reprezentē 4 atšķirīgi zīmoli: Domina Prestige, Domina Hotel, Domina Inn un Domina Coral Bay, un tās visas apvieno itāļu viesmīlības māksla.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22786903sec.