Tūristus apdraud savvaļas dzīvnieki

Neskatoties uz cilvēces attīstību, pasaulē vēl aizvien ir daudz tādu vietu, kur mīt radības, kas itin labprāt nogalinātu un pēc tam apēstu tos, kas pienākuši par tuvu. Tāpat ir daudz to adrenalīna alkstošo tūristu, kas mēģina pietuvoties zvēriem tik tuvu, cik iespējams, un pēc tam pavēstītu pasaulei par to.

Gvadalupes salā Kalifornijā ceļotājus var apdraudēt lielās, baltās haizivis. San Diego atrodas uzņēmums Shark Diver, kas piedāvā niršanu būros, lai tuvumā apskatītu šos bīstamos nezvērus.

Taizemes Khao Sok Nacionālajā parkā tūristi var uzdurties kobrām. Pasaulēs lielākās indīgās čūskas mīt tropiskajā Āfrikā un Āzijā, tomēr to lielākā koncentrācija atrodama Dienvidaustrumāzijā, kur tās ir atbildīgas par vairāku simtu cilvēku nāvi katru gadu. Karaliskās kobras var izaugt līdz pat piecu metru garas un tām ir gana indes, lai nogalinātu pieaugušu ziloni.

Vilku apskatīšana pie Baikāla ezera Krievijā arī var būt interesants, taču nenoliedzami bīstams tūrisma mērķis - uzņēmums Baikal Nature Irkutskā piedāvā ekskursijas reģiona nacionālajos parkos, kur var apskatīt vilkus, lūšus un brūnos lāčus.

Sālsūdens krokodils ir atzīts par vienu no Austrālijas bīstamākajiem dzīvniekiem. Katru gadu par krokodilu upuri kļūst vismaz viens cilvēks. Lielākoties krokodili uzbrūk tiem, kas peldas duļķainajos ūdeņos, tomēr tie mēdz uzbrukt arī cilvēkiem, kas sēž uz soliņiem pie upēm vai arī laivās.

Savukārt Kanādas province Manitoba ir labākā vieta pasaulē, ja sakārojas kontaktu ar polārlāčiem. Tūristiem tiek piedāvāta iespēja "gulēt" kopā ar polārlāčiem - entuziasti var izmantot pārvietojamās būdas, ko nogādā tundrā, kur ap to ziņkārīgi pulcējas leduslāči.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34187603sec.