Alpu kalni un Vidusvācijas augstiene ir īsta ziemas sporta paradīze

Alpu kalni, Priekšalpi, Algeias (Allgäu) reģions un Vidusvācijas augstiene ir īsta ziemas sporta paradīze. Šeit notikušas Olimpiskās spēles, kā arī pasaules un Eiropas meistarsacīkstes. Protams, ikvienam sporta cienītājam tiek piedāvātas dažādas brīvā laika aktivitātes. Ar šo informatīvo izdevumu vēlamies Jūs iepazīstināt ar dažādiem Vācijas ziemas sporta centriem. Mēs ceram, ka būs daudz sniega, un novēlam Jums daudz prieka, ceļojot un iepazīstot Vāciju!

 

Tramplīnlēkšana

Vācijas tramplīnlēcēji Jens Veisflogs (Jens Weißflog), Svens Hanavalds (Sven Hannawald) vai Martins Šmits (Martin Schmitt) atkal un atkal gūst labus panākumus starptautiskās sacensībās. Iespaidīgie tramplīni atrodas Garmišā-Partenkirhenē un Obersdorfā. Villingene (Willingen) Zauerlandes (Sauerland) reģionā lepojas ar augstāko lielo tramplīnu pasaulē. Ja kāds ir īpaši drosmīgs, var veikt lēcienu ar Skiflyer trošu konstrukciju Rennsteig Outdoor Center aktīvās atpūtas centrā Šteinahā/Tīringenē :„lēciens no tramplīna”, kad esi piestiprināts pie troses 10 metru augstumā, ir 150 metru tāls.

» Uzziniet vairāk!

 

Kalnu slēpošana

Moderni pacēlāji un izcili sagatavotas trases, kurās daļēji iespējams slēpot arī naktīs pie mākslīgā apgaismojuma, sniedz vislabākās iespējas un iepriecinās kalnu slēpotājus un snovbordistus. To visu iespējams baudīt daudzajos Vācijas reģionos - dienvidos Garmišā-Partenkirhenē - Alpu kalnos, Priekšalpu pilsētā Šlīrzē (Schliersee) un Obersdorfas Algeias (Allgäu) reģionā, tad pāri Feldberga kalnam Švarcvaldē , Vaserkupe (Wasserkuppe) kalnam Rēnas augstienē, Tīringenes mežos un līdz pat Harca kalniem ziemeļos.

» Vairāk informācijas

 

Distanču slēpošana

Kilometriem garas, iezīmētas un dažādu grūtības pakāpju slēpošanas trases pa piesnigušiem Alpu, Priekšalpu un Algeias reģiona mežiem ved cauri Berhtesgādenes, Hīmgauas (Chiemgau) un Telcas (Tölzer) rajoniem, kā arī Vidusvācijas augstienei, piemēram, Bavārijas mežam, Fihtela (Fichtelgebirge), Harca un Švābu Alba (Schwäbische Alb) kalniem vai Švarcvaldei. Šeit ikviens slēpotājs - gan iesācējs, gan pieredzējis sportists - atradīs sev piemērotu trasi.

» Uzziniet vairāk!

 

Kamaniņu un bobsleja trases

Ātruma cienītāji ar viesu vai īstām bobsleja kamanām traucas lejup pa ledaino betona trasi (slīpums 15 procenti) ar vairāk nekā 100 km/h lielu ātrumu. Iespējams izvēlēties trases Altenbergā (Erzgebirge), Oberhofā (Tīringenes mežā), Vinterbergā (Winterberg) Zauerlandes reģionā un pirmo mākslīgā ledus trasi pasaulē pie Kēnigszē (Königssee) ezera.

» Uzziniet vairāk!

 

Biatlons

Vācijas biatlonisti, šobrīd Magdalēna Neinere (Magdalena Neuner) un Mihaels Greiss (Michael Greis), jau vairākus gadus pieder pasaules biatlona elitei. Arī Friča Fišera (Fritz Fischer) vārds ir labi pazīstams biatlona aprindās. Fritz Fischer Biatloncamp darbojas Rupoldingā Chiemgau arēnā. Biatlonisti amatieri mazās, melnās lodes varēs raidīt mērķos arī Activcamp Beer aģentūrā Altenbergā, Kaltenbrunnā Verdenfelzera rajonā, kā arī Hohenzollern slēpošanas stadionā pie Arberas pilsētas Bavārijas mežā (Bayrischer Wald).

» Uzziniet vairāk!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.477952sec.