Tez Tour Latvija un airBaltic sadarbosies, nodrošinot vasaras čarterlidojumus

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic noslēgusi sadarbības līgumu ar starptautisko tūrisma operatoru Tez Tour Latvija par čarterlidojumu izpildi vasaras sezonai uz Turciju, Grieķiju un Bulgāriju. Pirmais čarterlidojums no Rīgas uz Turcijas pilsētu Antalju tiks atklāts šodien – 12.aprīlī. Uz Grieķiju čarterlidojumi tiks sākti 6.maijā, bet uz Bulgāriju – no 1.jūnija.

Kopumā no Rīgas uz atpūtas kūrortiem tiks veikti vairāk nekā 100 reisi. Lidojumi uz Turcijas kūrortu Antalju tiks izpildīti 3 reizes nedēļā, uz Grieķiju (Heraklionu) un Bulgāriju (Burgasu) – vienu reizi nedēļā. Tātad kopumā Tez Tour Latvija čarterlidojumus sadarbībā ar airBaltic veiks piecas reizes nedēļā, un tas liecina, ka tūrisma nozarē situācija ne tikai ir stabilizējusies, bet arī uzlabojas, jo sasniegts tikpat liels apjoms čarterlidojumu nedēļā kā pirms diviem gadiem.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: “Tez Tour Latvija un airBaltic turpina ilggadējo labo sadarbību. Pateicoties tai, Baltijas valstu iedzīvotāji ik gadu var izmantot tiešo čarterlidojumu priekšrocības no Rīgas uz populāriem brīvdienu galamērķiem gan ziemā, gan vasarā. Mēs priecājamies, ka arī šovasar kopā ar Tez Tour Latvija atklājam tūristiem jaunu galamērķi – un šogad tā ir Bulgārija.”

Konstantīns Paļgovs, Tez Tour Latvija direktors: “Mēs esam lepni, ka varam sadarboties ar vienu no labākajām aviokompānijām Eiropā, kopīgi piedāvājot jaunus reisus mūsu klientiem. Arī šogad čarterlidojumos kopā ar airBaltic saviem tūristiem mēs piedāvāsim Premium Economy class, kā arī īpašu bonusu sistēmu BalticMiles kartes īpašniekiem, kas savam ceļojumam izvēlēsies Tez Tour čarterlidojumus.”

Šajā vasaras sezonā airBaltic arī palielinājusi regulāro lidojumu skaitu, kas uzlabo aviosabiedrības piedāvājumu gan vietējiem pasažieriem, gan tiem, kuri ceļo caur Rīgu tranzītā uz/ no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Vasaras sezonas lidojumu sarakstā atgriezīsies tādi galamērķi kā Venēcija, Atēnas, Budapešta, Nica, Dublina, Kišiņeva un citas pilsētas Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos. Pilna informācija par regulāro lidojumu grafikiem ir pieejama uzņēmuma mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Tez Tour čarterlidojumu programmu saviem ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tūristiem ir iespēja atpūsties: Turcijā, Grieķijā, Spānijā, Ēģiptē, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Kubā, Dominikānā, Maldīvu salās, kā arī slēpošanas kūrortos Austrijā un Andorā.

Fotogrāfijas: http://www.airBaltic.com/photos

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

Īsi par Tez Tour Latvija:

Patlaban Tez Tour ir lielākais tūrisma operators Latvijā un viens no vadošajiem starptautiskajiem tūrisma operatoriem Eiropā. Savu pārstāvniecību Latvijā Tez Tour atklāja 2002.gada aprīlī, un patlaban savas ceļojumu programmas piedāvā vairāk nekā 150 tūrisma un ceļojumu aģentūrās visā Latvijā. Tez Tour grupa apvieno 50 ofisus 18 pasaules valstīs. No tiem 22 ofisi uzņem tūristus, bet 28 nodarbojas ar izejošo tūrismu (tie ir ofisi Baltijas, Austrumeiropas un NVS valstīs). Tez Tour galvenie virzieni ir: Turcija (no 1994.gada), Ēģipte (no 1997.gada), Spānija (no 2003.gada), Grieķija (no 2008.gada), Taizeme (no 1997.gada), Kuba un Dominikāna (no 2007.gada), Maldīvu salas un Šrilanka (no 2007.gada), Austrija (no 2009.gada), AAE (no 2010.gada), Bulgārija (no 2012.gada). Kompānijai pieder arī 5 zvaigžņu viesnīcu ķēde „AMARA World” četras viesnīcas Antaljas piekrastē: „Amara Beach Resort” Sidē (no 2004.gada), „Amara Wing Resort” Kemerā (no 2004.gada), „Amara Club Marine” Kemerā (no 2005.gada) un „Amara Dolce Vita” Kemerā (no 2007.gada). Piektā „AMARA World” ķēdes viesnīca tiks atklāta 2012.gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1580441sec.