5 viesnīcas, kuru peldbaseinos izbūvēti ūdenskritumi

Dažas no pasaules ekskluzīvākajām viesnīcām parūpējušās, lai klienti varētu baudīt neaizmirstamu atpūtu peldbaseinos iebūvētos bāros un pat ēstuvēs. Turpretī citur iespējams laiski atpūsties uz ūdens, ik brīdi paveroties cauri peldbaseina stikla grīdai, kas atklāj galvu reibinošu skatu no iespaidīga augstuma.

Taču sastopami arī tādi peldbaseini, kuros izbūvēti pat ūdenskritumi, atpūtnieku skatam uzburot īstas paradīzes.

Sandy Lane, Barbadosa

Pēc sen pelnīta baudījuma gūšanas Barbadosas mirdzošajās pludmalēs, kā arī sevis palutināšanas, izmantojot ekskluzīvā "Sandy Lane" kūrorta piedāvājumus, var nodoties laiskai pēcpusdienai pie 700 kvadrātmetru plašā ārtelpu peldbaseina. Tas pārsteidz ar mutuļojošu ūdenskritumu un neiedomājami krāšņiem tropu dārziem.

Palm Island Resort, Sentvinsenta un Grenadīnas

Kūrorts "Palm Island" izbūvēts uz pavisam nelielas saliņas, kur iespējams nokļūt, tikai kāpjot uz kāda ūdens transportlīdzekļa klāja. Šeit viesiem tiek piedāvāta ne tikai privāta piekļuve piecām atsevišķām, palmu rotātām pludmalēm, bet arī saldūdens peldbaseinam, kurā nemitīgi mutuļo spirdzinošs ūdenskritums.

Fairmont Acapulco Princess, Akapulko, Meksika

Atpūšoties "Fairmont Acapulco Princess" kūrortā, visticamāk nonāksiet visai sarežģītas dilemmas priekšā – būs jāizšķiras par labu peldēm sāļūdens baseinā "Azteca", tai-či nodarbībām pie "Tolteca" peldbaseina vai relaksācijai pie kāda no ūdenskritumiem "Olmeca" vai "Maya-Mixteca" baseinos.

Westin Maui Resort & Spa, Lahaina, Havaju salas, ASV

Tropu dārzi, strautiņi un pat flamingo savvaļā – tās ir tikai dažas no "apslēptajām bagātībām", ko atpūtnieki var atrast vairāk nekā 8 000 kvadrātmetru plašajā "Westin Maui" kūrorta ūdenskrātuvju kompleksā Havaju salās. Taču vislabāk glabātais noslēpums atklājas, nonākot pie kāda no sešmetrīgajiem ūdenskritumiem – šeit viesi var nokļūt aizraujošos grotu labirintos, kas savstarpēji savieno daudzos kūrorta peldbaseinus. 

JW Marriott Las Vegas, Lasvegasa, Nevada, ASV

Pēc aizraujoša vakara spēļu automātu zālē vai pie blekdžeka galda, "JW Mariott" Lasvegasas viesnīcā ballīti iespējams turpināt apsildāmajā ārtelpu peldbaseinā. Privātajās lapenēs, kas novietotas blakus četrus metrus augstajai ūdens kaskādei, iespējams radīt neaizmirstamu nakts turpinājumu kopā ar tuvākajiem draugiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11145091sec.