Ukraina iekļauta sešos pasaules tūrisma topos

Globe Spots, National Geographic, Trip Advisor un The Lonely Planet nosaukuši Ukrainu kā vienu no Top 10 galamērķiem 2013. gadā. Pēc Eiropas galvenā sporta notikuma – EURO 2012 futbola čempionāta, kas norisinājās Ukrainā, tā kļuvusi par vienu no valstīm, ko noteikti vērts apskatīt.

Ukraina vilina apskatīt tās galvaspilsētu Kijevu, Krimas pussalu, Černobiļas apgabalu un pat Sāls tuneļus. Krima ierindojusies National Geographic vietu, kas noteikti jāredz top divdesmitniekā. TripAdvisor nosaucis Kijevu kā vienu no iespējamiem Senās Pasaules pilsētu galamērķiem. "Kijeva ir pilsēta, kas pārdzīvojusi mongoļu impērijas laiku, Otro pasaules karu un Padomju varu", tā Kijevu apraksta TripAdvisor.

Globe Spot ierindojis Ukrainu 2013. gadā apskatāmo valstu topā. Tā ierindojas astotajā vietā no desmit. Globe Spots raksta: "Tiek piedāvāts apskatīt Ukrainu no Krimas kūrortu piekrastes līdz pat ciematiem, kur vēl joprojām dzīva Padomju vara."

Pasaulē populārais ceļvedis Lonely Planet Ukrainu ierindojis trīs topos. Ļvova, kurā ir vairāki UNESCO Pasaules mantojuma objekti, iekļauta Eiropas pilsētu nedēļas nogaļu ceļojumu sarakstā. Černobiļas atomreaktors minēts Pasaules spocīgāko vietu topā, bet Sāls tuneļi – Pasaules sāļāko vietu topā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


RIUS Lviv Hotel by Rixwell
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77971888sec.