Lielbritānijas uzņēmums izsludinājis tūrista "sapņu vakanci"

Kāds britu tūrisma uzņēmums izsludinājis, iespējams, katra ceļotāja un piedzīvojuma meklētāja kārotāko vakanci – ūdens slidkalniņu izmēģinātāju.

Kūrortu ķēde "First Choice" meklē cilvēku, kura darba pienākumos ietilps ceļošana pa ūdens atrakciju parkiem, izmēģinot piedāvātās izklaides iespējas un pēcāk tās novērtējot. Tas nozīmē sešu mēnešu ilgu ceļošanu pa Eiropu un Ziemeļāfriku, dienu no dienas uzturoties jautrības un citu pozitīvu emociju pārbagātā vidē, turklāt par to saņemot ap 12 000 eiro.

Lieki piebilst, ka visus ar ceļošanu saistītos izdevumus, tostarp naktsmītnes un lidmašīnu biļetes, apmaksā kompānija. Un tas vēl nav viss – līguma perioda beigās laimīgais darbinieks tiks atalgots arī ar nedēļu ilgām brīvdienām kādā no uzņēmumam piederošajiem kūrortiem.

Šķiet, ka šāds piedāvājums varētu interesēt teju pusi pasaules. Tā arī ir – par to liecina uzņēmuma "First Choice" mājaslapa, kura 2013. gada 10. janvāra rītā nedarbojās, jo piedzīvoja negaidītu pārslodzi lielā skatījumu skaita dēļ.

Pretendentiem uz ārkārtīgi vilinošo vakanci jāpiemīt labai humora izjūtai, kaislībai uz ūdens atrakciju parkiem un labām rakstīšanas iemaņām angļu valodā, lai savos iespaidos par nobraucieniem pa slidkalniņiem varētu dalīties sociālajos tīklos. Interesentiem jāpiesakās tiešsaistē, savu atbilstību kandidatūrai demonstrējot 30 sekunžu garā videoklipā.

"Šis ir pārsteidzošs darba piedāvājums – laimīgajam izdosies aizbēgt no ikdienas rutīnas un ofisa vietā pavadīt darba dienas, vērtējot slidkalniņus un peldbaseinus 2013. gada vasaras karstajā saulē," tā izteicies kompānijas preses pārstāvis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57468009sec.