Ko ceļotājiem nozīmē Horvātijas iestāšanās ES

2013. gada 1. jūlijā Horvātija iestāsies Eiropas Savienībā (ES). Vai ceļotājiem no tā būs kāds ieguvums? Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv kopā ar ceļojumu aģentūru Ap Sauli, Aviokases.lv un Lidotleti.lv skaidro Horvātijas iestāšanās ES nozīmi ceļotājiem no Latvijas.

"Ceļotāji, Latvijas pilsoņi, neizjutīs nekādas izmaiņas. Pieļauju, ka ceļotāju – nepilsoņu procentuālais skaits uz Horvātiju palielināsies, jo šiem ceļotājiem būs atvieglotāka iebraukšana valstī," informē Ap Sauli vadītāja Dace Pumpure.

Avio Travel vadītāja Elvīra Elkalne skaidro: "Tā kā šobrīd no Rīgas lidostas netiek piedāvāti čarterreisi uz Horvātiju, prognozēju, ka sakarā ar Horvātijas iestāšanos ES, Latvijas tirgū ienāks kāds jauns tūrisma operators, kas spēs piedāvāt čarterreisus uz šo Balkānu valsti. Pašlaik klientiem uz Horvātiju piedāvājam doties no Viļņas lidostas kopā ar tūrisma operatoru Novatours."

"Horvātija nav pats populārākais galamērķis, tādēļ domāju, ka ceļotāju skaits uz šo valsti nemainīsies. Ceļotāji neizvēlas galamērķi pēc piederības ES, līdz ar to tūristi ceļoja, ceļo un ceļos uz Horvātiju, tādēļ arī mūsu klientiem ir interese gan par avio, gan autobusu ceļojumiem uz Horvātiju," tā Lidotleti.lv pārstāvis Valdis Stupiņš.

Informācijai. Horvātija atrodas Adrijas jūras austrumu piekrastē, tā plešas no Alpu kalniem valsts ziemeļrietumos līdz pat Panonijas līdzenumam austrumos. Valsts platība ir 56.542 kvadrātkilometru, jūras garums sastāda 5.835 kilometrus. Horvātijai pieder 1.185 salas, saliņas un rifi, 47 salas ir apdzīvotas.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51900697sec.