Brīvdienu laikā Peru sievietei ausīs iemitinās kāpuri

Kad Rošela Herisa kvēli vēlējās savām acīm skatīt seno civilizāciju atstāto mantojumu Peru, viņa nebūt nespēja iedomāties, ka viņas mūža ceļojums izvērsīsies mokošās sāpēs un ar "nelūgtiem viesiem" viņas ķermenī.

27 gadus vecā Lielbritānijas iedzīvotāja atceras, ka savu brīvdienu laikā Dienvidamerikā nokļuvusi mušu spietā. Kāda no tām ielidojusi viņas ausī, taču sieviete no uzmācīgā lidoņa ātri atbrīvojās un notikušajam nepievērsa īpašu uzmanību.

Taču, lidojot mājup uz Lielbritāniju, Herisai sākās pamatīgas galvassāpes un mokošas sāpes vienā sejas pusē. Viņa pēkšņi sāka dzirdēt arī dīvainas skaņas.

Kā ziņo Daily Mail, nākamajā dienā, atstājot traipu uz spilvena, no viņas auss iztecēja šķidrums. Herisa nekavējoties devās uz vietējo slimnīcu, kur sākotnēji ārsti nebija īpaši nobažījušies, jo uzskatīja, ka sievietei ir neliela auss infekcija. Tomēr tālākajās pārbaudēs tika atklāts caurums viņas auss kanālā.

"Kad es un mana māte lūdzām, lai ārsti izskaidro, kas noticis, atbilde skanēja šādi: "Jūsu ausī ir kāpuri". Es acumirklī sāku raudāt," atzīst Herisa.

Ārsti centās kāpurus izņemt, tomēr pēc procedūras tie nonāca dziļāk Herisas galvā.

"Biju ļoti nobijusies – visu laiku satraucos, vai tie nav nokļuvuši manās smadzenēs. Pie sevis domāju, ka tas ir ļoti, ļoti nopietni," par piedzīvoto stāsta Herisa.

Pēcāk veiktā smadzeņu pārbaudē tika atklāts, ka kāpuri pacientes auss kanālā bija izgrauzuši caurumi aptuveni 12 milimetru diametrā. Tad ārsti Herisas ausī ielēja olīveļļu, lai "iebrucējus" noslīcinātu.

Galu galā no sievietes auss tika izvadīti 10 kāpuri. Pārbaudēs atklājās, ka tie ir cochliomyia hominivorax sugas parazītisko mušu kāpuri, kuri pārtiek no siltasiņu dzīvnieku audiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80338812sec.