Zilonis taranē Krīgera Nacionālā parka apmeklētāju auto

Internetā izplatīts itin šokējošs video, kurā redzams, kā satrakojies ziloņu tēviņš uzbrūk tūristu automašīnai, ar to spēlējoties gluži kā ar futbola bumbu.

Skolotāja Sāra Brūksa no Lielbritānijas kopā ar savu līgavaini Jansu de Klerku atzīmēja saderināšanos, atpūšoties slavenajā Krīgera Nacionālajā parkā DĀR. Tomēr brauciens pa parka teritoriju viņiem sagādāja neiedomājami dramatiskus mirkļus.

Video, kuru uzfilmējuši kādā citā automašīnā esoši tūristi, redzams, kā abi parka apmeklētāji savu auto aptur vien dažus metrus no uz ceļa iznākuša ziloņa.

Drīz vien milzenis uzsāk gājienu pretī automašīnai, tomēr tūristu centieni braukt atpakaļgaitā viņus nepasargā no dzīvnieka varenības. Pēkšņi tas sāk taranēt auto un vairākkārt apmet to otrādi.

Incidentā Brūksa guvusi traumu augšstilbā, kuru skāris ziloņa ilknis. Kā vietējam ziņu dienestam News 24 pastāstījusi persona, kura uzfilmējusi notikušo, sākotnēji šķitis, ka tūristi centušies pabraukt garām zilonim, taču tobrīd dzīvnieks satrakojies.

Kā norādījis Krīgera Nacionālā parka vadītājs Viljams Mabasa, pēc notikušā zilonis iemidzināts. Viņš piebildis, ka cilvēkiem nevajadzētu steigties kritizēt šo lēmumu.

"Mūsu reindžeri ziņoja, ka konkrētais zilonis jau iepriekš bijis iesaistīts cīniņos ar citiem tēviņiem," atzinis Mabasa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53153491sec.