Lasvegasā atklāj pasaulē pirmo mobilo paģiru novēršanas punktu

Galvassāpes, nelabuma viļņi un nespēja koncentrēties – nav noslēpums, ka paģiras var likt sajusties tā, ka, šķiet, nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.

Tieši tādam nolūkam Lasvegasā radīts autobuss "Hangover Heaven" – mobils medicīniskais centrs, kura funkcija ir palīdzēt pēc pamatīgām ballītēm sagurušiem atpūtniekiem. Revolucionārais serviss piedāvā vitamīnu, minerālvielu un citu, novārgušam organismam nepieciešamu vielu kompleksu, lai rekordātrā laikā "izdziedētu" paģiras.

Uzņēmumu dibinājis vietējais anesteziologs Džeisons Burke. Viņa biznesa stratēģija ietver "pacientu" uzņemšanu jau viesnīcā, nogādājot viņus ultramodernajā mobilajā medpunktā vai, sliktākajā gadījumā, kādā no kompānijai piederošajām klīnikām. Un tiem, kuru stāvoklis pēc ballītes neļauj pat pamest gultu, tiek piedāvāta aprūpe turpat viesnīcas numurā.

"Hangover Heaven" 25 cilvēku komandā ietilpst sertificēti ārsti, medicīnas māsas un feldšeri, kuri, kā sola uzņēmums, ik dienu gatavi palīdzēt simtiem paģiraino. "Pacientiem" piedāvātā aprūpe ietver, piemēram, intravenozu "paģiru terapiju", skābekļa terapiju un vitamīnu injekcijas.

Kā atzīst dr. Burke, viņa metodes līdz šim izrādījušās efektīvas 99 procentos gadījumu un kļuvušas ļoti iecienītas tūristu, kā arī vecmeitu un vecpuišu ballīšu viesu vidū.

"Sākotnēji mums bija tikai "paģiru autobuss"," stāsta dr. Burke. "Taču tagad darbojamies arī stacionārā klīnikā un sasirgušajiem palīdzam pat uz vietas viesnīcas istabā." Viņš piebilst, ka visefektīvākais "ārstēšanas" paņēmiens, kurš nodēvēts par "Rapture" (no angļu val. – sajūsma), paģiras spēj pilnībā likvidēt pat 45–50 minūšu laikā.

"Parasti ļaudis sākumā šo visu uztver ar aizdomām un nav pārliecināti, ka kas tāds vispār ir iespējams. Taču pēcāk viņi ir patīkami pārsteigti par efektīvo ārstēšanu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95781589sec.