Kalifornijā uzdarbojas anonīms labdaris – «naudas slēpējs»

Hermosas pludmale pazīstama kā viena no populārākajām Dienvidkalifornijā. Gan vietējie atpūtnieki, gan tūristi šeit ierodas, lai pastaigātos pa molu, nodotos sērfošanai vai laiski ķertu iedegumu.

Izņēmums saulainās Kalifornijas piekrastes idillei Hermosā bija sestdiena, 31. maijs – sekojot kāda anonīma labdara, Twitter lietotāja @HiddenCash tīmeklī publicētajiem ierakstiem, ļaudis šeit sarīkoja īstas bagātību medības. Proti, Twitter ik pa brīdim tika doti mājieni, ka kaut kur pludmalē esot noslēpta nauda.

Precīza naudas atrašanās vieta tika nosaukta ap pulksten 11:40 pēc vietējā laika – ieraksts Twitter liecināja, ka dolāru banknotes noslēptas 36 atsevišķi izvietotās "Angry Birds" rotaļlietās starp molu un volejbola tīkliem.

Kā izrādās, acīmredzami turīgais labdaris, kura identitāte vēl nav noskaidrota, naudas slēpšanu aizsācis Sanfrancisko, bet jau drīz vien, saniknojot likumsargus un iekārdinot publiku, devies uz Dienvidkaliforniju, tā vēsta "CBS Los Angeles". Tikmēr Losandželosas policija ķērusies pie sociālo mediju uzmanīšanas, lai uzzinātu, kur gaidāmas nākamās "naudas medības", kas var novest pie dažādām problēmām.

Losandželosas policijas virsnieks Dreiks Medisons CBSLA atzinis: "Visas mūsu vienības ir informētas, ka potenciālā cilvēku pūļu veidošanās var izraisīt haosu." Kā iespējamās drošības problēmas viņš minējis gājēju pārvietošanos pa brauktuvēm, satiksmes negadījumus vai ātruma pārsniegšanu, autovadītājiem steidzoties uz nākamo "naudas slēptuvi". Tāpat likumsargi lūguši ļaudis ievērot vispārējo drošību un ceļu satiksmes noteikumus, kā arī neuzsākt savstarpējus cīniņus atrastās naudas dēļ.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56040978sec.