Amerikāņu tūristi Romā izsauc policiju pārāk dārga saldējuma dēļ

Par trim saldējuma porcijām un ūdens pudeli samaksājot 42 eiro, divi amerikāņu tūristi kādā Romas kafejnīcā izsaukuši policiju.

Džeimss un Mariana Lučiani, kurus ekskursijā pa Romu pavadīja draugs, visai ikdienišķo pirkumu jūlija beigās veica kafejnīcā "Bar il Caffe" netālu no Trevi strūklakas. Viņi bija pamatīgi šokēti, uzzinot, ka par to jāmaksā 42 eiro.

"Mēs jau tikko bijām samaksājuši 59 eiro par vakariņām, tostarp litru vīna, un tad mums vēl liek maksāt 42 eiro par saldējumu," savu neizpratni laikrakstam "The Local" paudis Lučiani kungs. "Mēs Romā ik uz soļa uzmanījāmies no kabatzagļiem, taču man nenāca ne prātā, ka mūs kāds varētu šādi apkrāpt," viņš piebildis.

Abi atpūtnieki prasīto summu samaksāja, taču dienu vēlāk kafejnīcā atgriezās – jau kopā ar likumsargiem. Tiesa gan, krāpniecības fakts konstatēts netika, jo ēstuves ēdienkartē nepārprotami norādīts, ka viena saldējuma cena patiesi ir 13 eiro.

Jāatzīmē, ka pērnā gada maijā četri britu tūristi izpelnījās Romas mēra atvainošanos pēc tam, kad viņiem nācās samaksāt 16 eiro par vienu saldējuma porciju kādā kafejnīcā, kas atrodas netālu no pazīstamajām Spāņu kāpnēm.

Tikmēr "Bar il Caffe" menedžeris notikušajā vaino amerikāņu pāri. "Tā ir viņu pašu vaina. Iesaku ārzemniekiem allaž iepazīties ar ēdienkarti," viņš atzinis. Turklāt, lai argumentētu, kādēļ saldējuma cena ir tieši tāda, viņš, norādot uz vienu saldā garduma porciju, atzinis: "Te taču sanāk vesela ēdienreize!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.99605799sec.