Indijas viesnīcu viesi pastrādā šokējoši daudz zādzību

Lai gan daudzi ceļotāji, apmetoties viesnīcā, pastiprināti bažījas par savu personīgo mantu drošību, nu šķiet, ka no zagļiem īpaši jāvairās pašiem viesnīcniekiem.

Kā ziņo portāls FlyerTalk.com, piecas viesnīcu ķēdes Indijā – "Marriott", "Hyatt", "Novotel", "Movenpick" un "Ramada" – nesen publiskojušas statistiku, kas liecina, ka to viesi dažādas zādzības nu pastrādā ievērojami biežāk nekā jebkad agrāk.

Kā atzinuši divi vadoši Indijas viesnīcu nozares darbinieki, kuri vēlējušies palikt anonīmi, 2013. gadā no viesnīcu numuriem vidēji nozagti no 10 līdz 15 procentiem priekšmetu, taču pēdējā gada laikā šis rādītājs pieaudzis līdz pat 30–35 procentiem.

Ja iepriekš no viesnīcu numuriem pazuda vien nelieli priekšmeti, piemēram, dvieļi vai dušas čības, nu tiek ziņots par daudz lielāku un dārgāku mantu zādzībām, tostarp gludekļiem, palagiem, gleznām, "iPod" dokstacijām un paklājiem. Turklāt daži viesi iemanījušies iztukšotās dzērienu pudeles no minibāra piepildīt ar ūdeni, šādi cenšoties "pierādīt", ka viņi neko nav ņēmuši.

Viesnīcas "Novotel Hyderabad Airport" menedžeris Anikets Sarkārs skaidro, ka viesi aizvien biežāk zog, jo saņemtos pakalpojumus vērtē kā pārāk dārgus un šādi cenšas par samaksāto naudu iegūt vairāk.

Lai samazinātu zādzību gadījumus, vairākas viesnīcas cenšas numuros atrodamos sadzīves priekšmetus padarīt nepievilcīgākus, piemēram, no tiem noņemot ražotāja logo. Tāpat atsevišķos gadījumos no minibāriem tiek izņemti noteikti produkti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86935902sec.