Septiņi Eiropas brīnumi, ko apskatīt ikvienam tūristam

Eiropā ir daudz brīnumainu vietu, ko vērts apskatīt, piemēram, visiem zināmais Parīzes simbols Eifeļa tornis, varenais Tauera tilts un laika zoba skartais Kolizejs. Mēs piedāvājam aplūkot 7 Eiropas brīnumus, kas paplašinās tavu redzesloku.

Eifeļa tornis

Eifeļa tornis (The Eiffel Tower) ir tērauda tornis Francijas galvaspilsētā Parīzē, kas mūsdienās kļuvis par galveno Parīzes simbolu un tūristu apskates objektu. To 1889. gadā par godu Lielās Franču revolūcijas 100 gadu jubilejas svinībām projektēja Gustavs Eifelis.

Svētā Ģimenes baznīca

Svētā Ģimenes baznīca (La Sagrada Familia) ir Spānijas pilsētas Barselonas centrs. Laika gaitā baznīca ir kļuvusi par vienu no valsts identitātes simboliem. Baznīcu katru gadu apmeklē miljoniem cilvēku, kā arī daudzi studē tās arhitektūras un reliģisko saturu.

Tauera tilts

Tauera tilts (Tower Bridge) ir kombinēts paceļamais un piekartilts Londonā, kas šķērso Temzas upi. Tilts ir kļuvis par vienu no Londonas simboliem, kā arī tas ir viens no tūristu apmeklētākajiem objektiem Londonā. Tilta garums ir 244 metri.

Kolizejs

Kolizejs (The Colosseum), pazīstams arī kā Flāvija amfiteātris, atrodas Itālijas galvaspilsētas Romas centrā, un ir vislielākais Romas impērijas laika amfiteātris. Kolizejs ir celts no betona un akmens, un tajā atradās 50 000 vietas skatītājiem.  

Lielais laukums Briselē

Lielais laukums Briselē (The Grand Place) ir vecpilsētas laukums ar rātsnamu un ģilžu namiem.  Laukums ir ievērojams ar baroka un gotiskā stila ēkām, kā arī tas ir iekļauts UNESCO pasaules kultūras mantojumā.

Dom Luis I tilts

Dom Luis I  tilts (Dom Luis I Bridge) ir īstens Portugāles pilsētas Porto simbols. Tilts ir 395 metrus garš un 8 metrus plats, un tilta arka ir viena no pasaulē lielākajām. Neatkārtojamas sajūtas pārņem, laivojot zem šī apbrīnojamā tilta vai vienkārši pastaigājoties tilta tuvumā.

Trevi strūklaka

Roma ir slavena ar savām neskaitāmajām strūklakām. Viena no populārākajām un skaistākajām ir Trevi strūklaka (Trevi Fountain), kas tika pabeigta 1762. gadā un veidota baroka stilā, tādēļ tā ir bezgala krāšņa. Trevi strūklaka ir grandioza - tā ir 26,3 metrus augsta un 49,15 metrus plata.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.141994sec.