«Instagram» desmit ievērojamākie fotogrāfi - pasaules apceļotāji

Bildē ietvertie brīnišķīgie mirkļi no cilvēku dzīves, dabas skatiem un dzīvniekiem ir tie, kas raksturo desmit ievērojamus fotogrāfus, vienlaikus pasaules apceļotājus. Mirkļa burvību fotogrāfi neliedz izbaudīt arī saviem sekotājiem "Instagram" sociālajā tīklā. Visbiežāk tās ir kompaktas digitālas pastkartes no dažādām pasaules vietām.


Fotogrāfi, kuri ar saviem mākslas darbiem neatstās vienaldzīgu:

1. Metjū Karstens (@expertvagabond) – Vairāk pievēršas dabas ainavu un riskantu, pārdrošu skatu fotogrāfēšanai.

 

2. Maikls Kristofers Brauns (@michaelchristopherbrown) – Kvalificēts fotožurnālists, kurš dodas tvert mirkļus uz tādām izaicinošām valstīm kā Ķīna, Lībija un Kongo. Uzslavu fotogrāfs izpelnās ar portreta fotogrāfijām, kuras vienmēr atspoguļo spēcīgas emocijas.



3. Liza Karlsona
(@youngadventuress) – Fotogrāfe, kura pasauli iepazīst, apceļojot to ar kājām, peldot un lidojot.


























4. Kirstena Alana (@kirstenalana) – Fotouzņēmumus īpašus padara apraksti par vietām, ko fotogrāfe ir apskatījusi. Alanas fotogrāfijas nav vienkāršas bildes, bet gan burvīgos stāstos vizuāli un tekstuāli izklāstīti mikļi.

5. Kriss Burkards (@chrisburkard) – Sociālā tīkla "Instagram" viens no populārākajiem un zināmākajiem ainavu fotogrāfiem.

6. Elise Sterka (@roundtheworldgirl) – Fotogrāfes aizraušanās ir daba, precīzāk, dabas skaistuma iepazīšana, ko atspoguļo Sterkas fotogrāfijas.

7. Fosters Hantingtons (@fosterhunting) – Fotogrāfs, kurš pameta biroja darbu, lai ar savu busiņu dotos izpētīt Ziemeļamerikas dažādos nostūrus.

8. Tifānija Ngujena (@tiffpenguin) – Fotogrāfe, kuras pamata nodarbošanās ir zobārstniecība, bet viņa mīl ceļot, veltot savu brīvo laiku kāpšanai kalnos un mirkļu iemūžināšanai fotogrāfijās.

9. Keita Makuleja (@adventurouskate) – Savās fotogrāfijās Keita cenšas atspoguļot mirkļus no jautriem braucieniem cauri Eiropai un Dienvidaustrumāzijai.

10. Deivs Bouskils (@theplanetd) – "Instagram" kontā Deivs Bouskils publicē bildes no aizraujošiem un humora bagātiem ceļojumiem. Viņa moto ir: "Piedzīvojumi domāti ikvienam!"

Visiem fotogrāfiem "Instagram" sociālajā tīklā izveidojies stabils sekotāju pulks, kas uzticīgi gaida katru jauno bildi. Fotrogrāfiem ir izdevies atrast savu īpašo uzmanības pieaistīšanas paņēmienu un tā ir fotogrāfija, taču neatkarīgi, vai darbības sfēra ir fotogrāfēšana vai tūrisms, būtiski ir mācēt nepazaudēt saikni ar sekotāju. Lai vairotu tūrisma nozares uzņēmumu zināšanas par digitālā mārketinga veicināšanas principiem Travelnews.lv rīko apmācību semināru "Sociālo tīklu jaunākās tendences un praktiski risinājumi". Papildus informāciju un reģistrācijas anketu var atrast šeit: tūrisma seminārs.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.05990291sec.