5 interesantas valstis, kur baudīt festivālus

Vasaras sezona noteikti ir aktīvākais laiks dažādiem festivāliem šeit pat Latvijā – gan mūzikas, gan aktīvās atpūtas, gan dažāda cita veida. Tomēr pasaulē šādi festivāli ir sastopami teju visur un teju jebkurā sezonā, tāpēc ir jāspēj tikai izvēlēties un doties izbaudīt gaisotni citā pasaules malā.

1.Indija

Ar Holi festivālu esam pazīstami arī Latvijā, tomēr tā saknes meklējamas Indija. Viens no krāsainākajiem festivāliem visā pasaulē, kur savas gaišās drēbes var iegūt pavisam jaunu izskatu, pateicoties krāsu lietum. Bet rudens sezonā ieteicams apmeklēt Asam&Nagaland Hornbill festivālu, kur satiekas 16 dažādas ciltis, lai izrādītu savu tradicionālo mūziku, kara dejas un citas aktivitātes. Eksotisks un visnotaļ krāsains brauciens.

2.Japāna

Arī ziemas sezona ir lielisks laiks, lai dotos iepazīt ne tikai siltās zemes, bet arī pavisam ziemīgus festivālus. Japānā iespējams vērot brīnišķīgas skulptūras Sapporo’s Snow and Ice festivālā, ko iespējams apvienot ar maģisko Otaru’s Snow Light Path festivālu, kur sniega statujas ar mirgojošām lampiņām apbur sasalušo pilsētu. Divu festivālu apmeklējums, iepazīstot Japānas kultūru noteikti būs lieliska atpūta kultūras un ziemas cienītājiem.

3.Malaizija

Sajust mūzikas ritmus Borneo’s Rainforest World Music festivālā. Vietējie mūziķi, apvienojoties ar māksliniekiem no visas pasaules, rada burvīgu muzikālo baudījumu pavisam neparastā vietā – džungļu ielokā, dāvājot vēl nepieredzētas emocijas jebkuram dabas draugam.

4.Mjanma

Panoramic Journey’s Fire in the Sky Ballon festivāls ļauj vērot iespaidīgu gaisa balonu festivālu dienā un spožu papīra laternu palaišanu vakarā. Pasākumi tiek papildināti ar brīnišķīgu mūzikas skanējumu un krāšņiem salūtiem.

5.Gvatemala

Šajā valstī iespējams izbaudīt pavisam citādu lieldienu atmosfēru. Pavasarī nedēļu garas svinības ienes īpašu gaismu katrā pilsētā, kur izveidoti īpaši ziedu paklāji lielos apmēros, tādējādi norādot uz dabas ziedēšanu un pavasari tā visīstākajā izpausmē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Dome Hotel
,


Siguldas novada TIC
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15001321sec.