Daugavpili popularizēs «Rīgas svētku 2016» pasākumā «Gabaliņš Latvijas»

2016. gada 13.augustā, Rīgā, Esplanādē, "Rīgas svētku 2016" ietvaros rīkotajā pasākumā "Gabaliņš Latvijas", Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un  informācijas aģentūra popularizēs Daugavpils tūrisma produktus. 

Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāts Daugavpils tūrisma ceļvedis, jaunā Daugavpils tūrisma karte, Šmakovkas muzeja, Daugavpils Marka Rotko mākslas centra, Daugavpils novadpētniecības muzeja, Daugavpils teātra, Daugavpils sinagogas un muzeja "Ebreji Daugavpilī un Latgalē", zinātkāres centra "Zinoo" Daugavpils sikspārņu centra un  tūrisma uzņēmēju sagatavotie mārketinga materiāli, kā arī Latgales kartes.

Latvijas novadi un lielākās pilsētas pirmo reizi "Rīgas svētku 2016" laikā ieradīsies sveikt Latvijas galvaspilsētu tās svētkos. Pasākumā "Gabaliņš Latvijas" ar saviem darinājumiem priecēs meistari no Latvijas novadiem, būs skatāma kultūras programma. Rīdzinieki un pilsētas viesi tiks aicināti apceļot Latviju, iepazīstot plašo Latvijas tūrisma piedāvājumu. Esplanāde Rīgas svētku laikā pārtaps par nelielu mūsu valsts modeli. Parkā savu meistaru veikumu piedāvājumu rādīs Latgale, Kurzeme, Zemgale un Vidzeme, un īpaša vieta tiks atvēlēta Latvijas galvaspilsētai - Rīgai. Katrā zonā atradīsies novadu tautas daiļamata meistaru darinājumi un informatīvās teltis, kur  būs iespēja saņemt informatīvos tūrisma materiālus.

Dalība šādā pasākumā, kas tiek rīkots laikā, kad aktīvā tūrisma sezona pamazām rit uz izskaņu,  ir lielisks veids cilvēkos rosināt interesi doties ceļojumā uz Daugavpili arī rudenī un ziemā, iepazīstot interesantākos tūrisma piedāvājumus

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40054107sec.