Tūrisma vakarā Jelgavā stāstīs par ekspedīciju uz tālāko pasaules vietu

Ceturtdien, 30.martā, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies tematiskais tūrisma vakars “Garākais ceļš uz tālāko vietu”. Vakara viesi Dainis Pudelis un Ivars Brencis stāstīs par divus gadus ilgu ekspedīciju ar mērķi sasniegt pasaules tālāko apdzīvoto vietu no Latvijas – Pita salu Jaunzēlandē.

2014.gadā trīs latviešu jaunieši devās ekspedīcijā uz Pita salu Jaunzēlandē, kas ceļā no Latvijas ir tālākā pasaules apdzīvotā vieta. Ekspedīcija ilga gandrīz divus gadus, to laikā aptuveni 18 000 kilometru garais ceļš tika mērots ar vilcieniem, autobusiem, velosipēdiem, kuģiem un vienu avioreisu no Bali salas līdz Jaunzēlandei. Garajā ceļā jaunieši viesojās 16 pasaules valstīs, lai iegūtu līdzekļus ceļošanai, jaunieši ekspedīcijas laikā veica dažādus gadījuma darbus,  kas reizē deva iespēju iepazīt vietējos iedzīvotājus un gūt neatkārtojamu pieredzi. Ekspedīcijas noslēgumā Pita salā tika uzstādīta no Latvijas ozolkoka izgatavota virziena norāde uz Latviju.

Tematiskā tūrisma vakara viesi būs divi ekspedīcijas dalībnieki - Dainis Pudelis un Ivars Brencis. Vakara gaitā viņi dalīsies iespaidos par tālo ceļojumu, atklājot interesantākos ekspedīcijas piedzīvojumus, stāstus par sastaptajiem cilvēkiem, redzētajām pasaules vietām, kā arī demonstrējot fotogrāfijas no ceļojuma gaitas.

Tematiskais tūrisma vakars “Garākais ceļš uz tālāko vietu” norisināsies ceturtdien, 30.martā, pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa 1,50 EUR, pirmskolas vecuma bērniem bez maksas. Vairāk informācijas un pieteikšanās tūrisma vakaram pa tālruni 63005445 vai mājas lapā www.tornis.jelgava.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85964608sec.