Valmierā aicina uz stāstu vakaru par piedzīvojumiem 6 Āzijas valstīs

2019. gada 27. februārī plkst.18:30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina uz iedvesmojošu Ceļotāju stāstu vakaru. Stāstījumā par savu piecus mēnešus garo ceļojumu dalīsies kaislīga ceļotāja un piedzīvojumu meklētāja Madara Muižniece.

2015. gada nogalē Madara devās ceļojumā "Muižas ekspresis" ar sabiedrisko transportu uz tālo Sibīrijas ciematu Inkinu – vietu, uz kuru savulaik izsūtīta viņas vecmāmiņa. Atceļā Madara apceļojusi vēl sešas valstis: Ķīnu, Mongoliju, Vjetnamu, Kambodžu, Taizemi un Mjanmu.

Par katru no apmeklētajām vietām un valstīm Madarai ir savi iespaidi. Stāstu vakarā uzzināsiet gan par to, kāpēc Mjanmu varētu uzskatīt par burvīgāko vietu uz pasaules, gan arī to, kā Madara ir tikusi galā ar daudziem izaicinājumiem. Kā nepadoties pēc kritiena no skūtera, vienatnē ceļojot pa Vjetnamu, kādi lēmumi jāpieņem, lai atrastu dzīvesvietu svešā valstī, cik vienkāršs vai grūts latviešu meitenei var būt brīvprātīgais darbs Āzijas valstīs, kāds ir Kambodžas vilinājums – tarakāni vai noslēpumaini tempļi – to visu uzzināsiet Ceļotāju stāstu vakarā.

Tāpat dzirdēsiet, kāda ir atšķirība starp ceļošanu un tūrismu, kā arī par citiem vērtīgiem ceļošanas padomiem – par izdevumiem, vīzu kārtošanu, ceļasomas sakārtošanu 5 mēnešu ilgam ceļojumam un pasaules iepazīšanas "pēcgaršu".

Dalība Ceļotāju stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties savlaicīgi, rakstot e-pastu [email protected], ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2019. gada 27.martā. Par to plašāku informāciju atradīsiet www.visit.valmiera.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.96164703sec.