Valmieras suvenīrus iespējams iegādāties attālināti!

Lai gan pagaidām klātienē tikties vēl nevaram, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aktīvi strādā, lai iedvesmotu  ikvienu valmierieti un pilsētas viesi atpūtai dabā, informētu par aktuālo piedāvājumu ēdināšanas un nakšņošanas vietās Valmieras pusē, kā arī nodrošinātu iespēju distancēti iegādāties kādu no Valmieras suvenīriem. Arī Valmieras  sienas kalendārs 2021.gadam vēl pieejams!

Vai nepaspēji iegādāties kāroto sienas kalendāru ar elpu aizraujošajām Valmieras ainavām? Vai vēlies ik rīta kafiju malkot no stilīgas Valmieras krūzes, uz veikalu doties ar īpašo Valmiera dizaina sejas masku, bet brīvajā laikā pastaigāties gar Gaujas krastiem un ar lepnumu uzvilkt Valmieras zīmola cepurīti? Lai gan Valmieras TIC klātienes apmeklētājiem ir slēgts, jebkurš interesents var iegādāties kādu no Valmieras suvenīriem, iepriekš veicot par tiem apmaksu un vienojoties par tā saņemšanas iespējām.  

Lai iegādātos kādu no suvenīriem:

    Apskati pieejamos Valmieras suvenīrus šeit;

    Sazinies ar Valmieras TIC, rakstot e-pastu uz [email protected] vai zvanot pa tālruni 26332213;

    Apmaksā e-pastā saņemto rēķinu, atpakaļ atsūtot maksājuma uzdevumu;

    Pēc maksājuma uzdevuma saņemšanas ar katru individuāli Valmieras TIC vienosies par suvenīru izņemšanu vai piegādes iespējām (sūtījuma izmaksas sedz klients atbilstoši izvēlētajam piegādes veidam).

Valmieras TIC sniegs ieteikumus un atbildes  arī  uz citiem jautājumiem par atpūtas piedāvājuma iespējām Valmieras pusē, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot uz e-pastu [email protected] vai Visit Valmiera Facebook un Instagram platformās.

Aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos drošības pasākumus, lai jau pavisam drīz atkal varētu tikties klātienē ne tikai Valmieras Tūrisma informācijas centrā, bet arī kādā no kultūras un aktīvās atpūtas pasākumiem!

Vairāk par Valmieras puses apceļošanu uzzini šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50970101sec.