Iepazīsti suņiem draudzīgākās pilsētas

Ja vēlaties doties ceļojumā, bet nevēlaties atstāt savu labāko draugu vienatnē mājas apstākļos, tad jums noteikti jādodas uz ASV. Daudzas ASV pilsētas ir suņiem draudzīgas un labprāt gaida ikvienu četrkājaino draugu un viņa saimnieku. Dažādi suņu parki, suņu spa, laimīgo suņu stundas, specializēti suņu veikali, viesnīcas un daudz kas cits, kas atvieglos tavu pirms ceļojuma meklējumu slogu, kurp atstāt savu mājdzīvnieku.

Kīvesta, Florida

Šī pilsēta visnotaļ tiek uzskatīta par suņu pilsētu, kurā atrodami 48 suņiem draudzīgi restorāni. Starp 50 viesnīcām, kuras piedāvā suņiem draudzīgus pakalpojumus, «Sheraton Suites Key West» parūpēsies par to, lai tavam četrkājainajam draugam nebūtu garlaicīgi un aizvedīs viņu pastaigā uz tuvējo suņu pludmali, kurā nav noteikta papildus maksa par mājdzīvnieku. Tieši šīs pludmales dēļ Kīvesta ir tik pievilcīga. Piemēram, «Wild About Dolphins», piedāvā suņiem vērot delfīnu spēli apkārtējos ūdeņos. Tikai Key West tu svini dienas beigas saulrietu svinībās «Mallory» laukumā, kurā suņi visnotaļ tiek gaidīti!

Denvera, Kolorādo

Ko suns un viņa īpašnieks nav nobaudījuši Denverā? Pilsētas centrs lepojas ar 179 restorāniem, kur suņiem ir pieejami savi āra galdi. Starp daudziem populāriem, suņiem draudzīgajiem parkiem tiek uzskatīti «Greenway» parks un «Chatfield» nacionālais parks, ar elpu aizraujošiem kalnu skatiem. Pie «Kimpton Hotel Monaco Denver» tūristiem un viņa četrkājainajiem draugiem tiek piešķirtas kartes, kurās atzīmētas labākās pastaigu vietas. 

Bārhārbora, Mena

Kucēniem un to saimniekiem, kuriem patīk ārpus mājas aktivitātes, iepatiksies gleznainā Bārhārbora, «Acadia» nacionālais parks un pilsētas kalnu krāšņums. Kaut arī daudzi nacionālie parki nav suņiem draudzīgi, «Acadia» visnotaļ ir. Suņiem un viņu saimniekiem tiek rīkotas nometnes un dažādi pārgājieni, kuros ķert zivis, kāpt kalnos, vērot putnus un daudz ko citu. Viena no visiecienītākajām vietām ir «Little Long Pond», privātā zona, kurā izbaudīt laiku kopā spēlējoties mežā, pļavās, laiskojoties pie dīķa. Suņiem pat ir atļauts izmantot parka autobusu un rezervēt pašiem savu vagonu. Ir pieejamas daudzas suņu mīlošas ēdināšanas un nakšņošanas vietas. «Lobster Pound» piedāvā kopā ar savu labāko draugu vērot krāšņu skatu uz okeānu un kopīgi baudīt čīzburgera pīrāgu. Viena no draudzīgākajām viesnīcām West «Street Hotel» piedāvā īpašo paketi, kas ietver suņa personalizēto cepumu kārbiņu un draudzīgu vietu terases restorānā, kurā baudīt maltīti.

Vairāk informācijas skatīt šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Park Hotel Latgola
,


Estravel Latvia
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16001391sec.